Asiliukas daržininkas tulpinėja

May 19, 2021 21:38


Rask ne tulpę!



Kaip įdomu, kad ne visos tulpės būna „nenufotografuojamos“, atspindinčios šviesą, o tik kai kurios. Aguoniškos. Aguonas irgi sunku fotografuoti, kažkokios jos ultravioletinės:] O bet tačiau, sako, reik ekspoziciją pamažinti, reikės pabandyti, jei dar bus ką fotkinti.



Pernai prikaišiojau tulpių sode belekur, štai ir pražydo. Kai kas net komposte, nors ten paprastai išmeti pažeistus svogūnėlius. Dalis jų visada atsigauna.

Darželyje savaiminis balaganas pramaišiui su būsimais daugiamečiais žydinčiais žolynais. Česnakiukų pridygo. Kažkaip teks visiems tilpti.



Citrininis čiobrelis išgyveno:



Gražuoliai sinavadai:



Lysviavimo rezultatai jau kyšo:



Dar pora lysvių ir galima atsipalaiduoti, praleisti kokį savaitgalį. Nors jei lis lis lis, tai ir šiaip galima praleisti;)

Persodinau žemuoges iš nesąmoningų vietų į geresnę, kur turėtų gauti daugiau saulės. Pora šviežiai pasodintų agrastų jau anksčiau išroviau, nes neprigijo - pasirodė, apgavystė, o ne agrastai, kai išvyniojom, šaknelės mažytės... Kitas, stiebinis, neblogai atrodo. Prikaišiojau žirnių arba svogūnų į visokius tarpus. Tie visados susgadija, kaip sakydavo... O kas sakydavo? Gal visi vyresnėj kartoj.

sodas

Previous post Next post
Up