Lvovas-6 ir кінець

Jul 28, 2019 20:29


Pagaliau priėjome prie Lvovo secesijos! Ir atsisveikiname su juo...









Čia tautinė ukrainiečių secesija.



Viename brome į kiemą radome štai tokius bėgius gražiose plytelėm dengtose grindyse.



Pats kiemas uždarytas, o per virbus matėsi ne itin dailus, bet kažkuo vežantis vaizdas. Ačiū paparčiui, aišku.



Čia durys į gatvę. Bėgiai, kaip paspėliojome, turbūt skirti šiukšlių konteineriui išvežti. Kurio nesimatė. O bėgiai liko. Nes tikrai juk ne traukiniui, tiesa?



Na, ir kad neatrodytų, jog visas Lvovas - vien senamiestis, vaizdas dienai einant į pabaigą priemiestyje. Tokiam vidurio priemiestyje, kur už poros km miškaparkio vėl prasideda miestas, tik visai jau naujas. Beje, Lvove yra rajonas Santa Barbara, -  net ant autobusų taip rašo. Tai štai, pasirodo, kai jį statė, buvo tiek tampymosi, vilkinimo, tai tas ten negerai, tai ano trūksta, kad žmonės pradėjo vadinti tą nesibaigiančią būseną  Santa Barbara. Ir vardas prilipo pačiam rajonui.



Viešbutis buvo netoli geležinkelio...



Viskas, išvažiuojam!



P.S. Kodėl tokios pertraukos, pernai tuo pačiu metu rašydavau dažnai ir įdomiai? Nes turėjau daug laiko:) Dabar turiu darbą, kuriame dar reikia įsivažiuoti... ir vėl įsivažiuoti... o dar techninės galimybės, sveikatos poreikiai IR TAS BJAURUS KARŠTAS ORAS (kas mano, kad +36 yra normalu, geriau nepasisakykit:P)... Tenka susitrumpinti nebūtiną sėdėjimą prie kompo.  Nors pala, ko aš čia teisinuosi?:) Kiek noriu, tiek rašau!

Previous post Next post
Up