Повернення до влади ставленика Захарченка

Sep 10, 2014 15:55

Нещодавно в Україні відбулась революція. Країна позбулася Януковича та його найближчих соратників, які покинули державу і переховуються в Росії. Але деякі і в цей час, коли країна почала перебудовуватися, роблять все щоб повернути собі посади, за допомогою котрих збагачують свій гаманець. Одним із прикладом є нещодавно призначення на посаду директора
координаційно-моніторингового департаменту державної Фіскальної Служби України - Міщенко Сергія Геннадійовича.
Для довідки:
Міщенко Сергій Геннадійович (24 березня 1963 року в місті Дебальцеве Донецької області) У 1986 році закінчив факультет економіки та планування матеріально-технічного постачання Донецького державного університету. У 2000 році закінчив факультет правознавства Донецького державного університету. Розпочав службу в органах внутрішніх справ з грудня 1987 року на посаді інженера виробничо-технічного відділу УВТУ УВС Донецького облвиконкому. В подальшому працював на посадах начальника загону ВТК - 3 УВС Донецької області, заступника начальника, начальника Республіканського загону спеціального призначення МВС України, начальника чергової частини, начальника відділу, заступника начальника управління, першого заступника начальника управління податкової міліції ДПА в Донецькій області, начальника управління, директора Департаменту, заступника начальника Головного управління податкової міліціїДПА України, першого заступника голови - начальника управління податкової міліції ДПА у м. Києві, першого заступника голови - начальника управління податкової міліції ДПА в Автономній Республіці Крим, головою ДПА у Полтавській області. З січня 2012 р. по березень 2014 р. працював начальником Департаменту Державної служби боротьби з економічною злочинністю МВС України під керівництвом Юрія Захарченка.
Після того як міністром МВД став А.Аваков, С.Міщенка було звільнено з посади. Однак 28 серпня 2014 року його було призначено директором координаційно-моніторингового Департаменту Державної Фіскальної Служби України.
Таке призначення є плювком в обличча всім тим, хто відстоював свої права під час Евромайдану.
Сьогодні представники ГО "Європейська Столиця"прийшли під будинок Уряду України, вимагати пояснення цього кадрового призначення і негайно люструварти цю особу.



Реакція Кабінету Міністрів була швидка, одразу до присутніх вийшов представник по зверненням громадян, вислухавши всі вимоги, пообіцяв їх донести до голови Уряду. Учасники акції попередили його, якщо на їх звернення не відреагують, то вони будуть змушені продовжувати пікетувати і вимагати звільненню тих посадовців, котрі стоять за призначенням Міщенко.

Previous post Next post
Up