Dec 12, 2010 14:22
Тут в рекламе вонючего стирального средства жена известного кинорежиссера готовит какой-то рождественский пудинг в полотенце, опуская его вариться в кастрюльку. Потом отстирывает. Но я не про стиральное средство. Я про пудинг!
Скажите мне, что это за чудо такое. Я тоже хочу попробовать.
вопрос,
про еду
Leave a comment
Mode: Stone and cut the raisins in halves, but do not chop them; wash, pick, and dry the currants, and mince the suet finely; cut the candied peel into thin slices, and grate down the bread into fine crumbs.
Искала много где; везде вариация такая: положите тесто в форму для пудинга, закройте форму пергаментом, затем обвяжите полотенцем /фольгой/бумагой для выпечки, поставьте в пароварку. Единственный вариант, где упоминается,что можно без формы и с кипячением - это вот:
Ingredients: 1-1/2 lb of raisins, 1/2 lb of currants, 1/2 lb of mixed peel, 3/4 lb of bread crumbs, 3/4 lb of suet, 8 eggs, 1 wineglassful of brandy.
Mode: Stone and cut the raisins in halves, but do not chop them; wash, pick, and dry the currants, and mince the suet finely; cut the candied peel into thin slices, and grate down the bread into fine crumbs.
When all these dry ingredients are prepared, mix them well together; then moisten the mixture with the eggs, which should be well beaten, and the brandy; stir well, that everything may be very thoroughly blended, and press the pudding into a buttered mold; tie it down tightly with a floured cloth, and boil for 5 or 6 hours. It may be boiled in a cloth without a mold, and will require the same time allowed for cooking.
Reply
Reply
Reply
спасибо большое!!!
Reply
Leave a comment