Свободівська тушка ґвалтує пам’ятники (ФОТО)

Dec 04, 2011 17:50

Взято отсюда
2011-12-04 | 13:08:0

Переглядів: 1064

Коментарiв: (0)

Рейтинг:
+4
-0
Голосувати:


Фото: vk.com
Колишній голова "Студентської Свободи", який у листопаді цього року перебіг до "Фронту змін", Павло Заєць відмітився на політичному олімпі тим, що імітував секс з пам’ятниками (переважно тварини).

Юний та "перспективний партієць" відмітився неординарними фото, де він намагається вставити свого поршня у пам’ятники.







У партії ВО "Свобода" переконують, що Павло Заєць не був головою "Студентської Свободи" на Волині і не займав інших керівних посад. "Більше того, Павло Заєць був виключений з членів ВО "Свобода" 14 березня 2011 року за порушення партійної дисципліни. Керівником організації був і наразі є Володимир Пшибельський", - йдеться у заяві партії.

Хоча в інтернеті він скрізь до моменту переходу в іншу партію фігурує як керманич "свободівської" молодіжки і спростування не має.

Сам Заєць причиною його переходу до "фронтовиків" назвав незгоду з політикою "Свободи" на Волині. "Я не хочу вдаватися до нещадної критики, але деякі заяви лідерів партії відрізняються від реальної ситуації в облорганізації", - зазначив молодий політик. Павло Заєць перейшов до «Фронту Змін», бо погоджується з позицією депутата Волиньради Ігоря Гузя. Мовляв, час малих партій минув, тепер треба об’єднуватися.

Ми можемо лише привітати "Фронт змін" з вдалою трансферною політикою. В умовах жорсткої політичної конкуренції, партійці, які здатні трахати нерухомі предмети будуть вкрай потрібними.

Автор: Інфопорн

криминал, рагули, нацики, Фрунзе-103, свидомые

Previous post Next post
Up