Інформація для тих, хто планує подорож на фестиваль.
Цього року фестиваль матиме змінений формат, і проходитиме не лише у вихідні, а з четверга, 15 листопада.
Традиційний яток на вулицях міста цього разу не буде, дегустації проходитимуть у
залі "Шардоне" та ресторані
"Фанфан" (паралельно зі святом французької кухні". Причина таких змін (за наявною у мене інформацією) - конфлікт між організаторами свята і міською владою. Зрозуміло, що на території двох закладів не зможе розміститись така кількість відвідувачів, як у попередні роки, тому й програму розтягнули на чотири дні.
Змінено також і назву фестивалю: замість "Закарпатське Божоле" маємо тепер "Народжене в Закарпатті".
15 листопада
поч.20.00- вул.Корзо, офіційне відкриття першої Ужгородської бочки вина
- бої мушкетерів
- середньовічні рицарі
- фаєр-шоу
- обрання королеви вина 2012
16 листопада
поч.15.00 -вул.Корзо (Фанфан) -вул.Волошина (Шардоне), дегустаційний день
- дегустація закарпатських фруктових паленок (Шардоне)
- дегустація молодого вина 2012 року (Шардоне)
- божоле-глінтвейн (Шардоне)
- день маленьких і дорослих любителів солодощів (Фанфан)
- смажені каштани, французький суп з цибулі, глінтвейн (Фанфан)
- французьке божоле-2012 та глінтвейн (Фанфан)
17 листопада
поч.14.00 -вул.Корзо (Фанфан) -вул.Волошина (Шардоне), свято молодого вина
день відкритих дверей в Ужгороді - закарпатське та французьке божоле-2012
- дегустація закарпатськи фруктових паленок та божоле-глінтвейну (Шардоне)
- дегустація молодого вина 2012 року (Шардоне)
- смажені каштани, французький суп з цибулі, глінтвейн (Фанфан)
- французьке божоле-2012 та глінтвейн (Фанфан)
18 листопада
поч.14.00 -вул.Корзо (Фанфан) -вул.Волошина (Шардоне), свято молодого вина
- розіграж романтичної подорожі до Парижу (вул.Корзо)
- дегустація молодого вина 2012 року та закарпатської паленки (Шардоне)
- божоле-глінтвейн (Шардоне)
- смажені каштани, французький суп з цибулі, глінтвейн (Фанфан)
- дегустація французького божоле-2012 та глінтвейну (Фанфан)
Організатори:
- дегустаційний зал вина «Шардоне» (Олександр Ковач)
- ресторан європейської кухні «Фанфан» (Роберт Левицький)
- туристична агенція «Фарватер» (Тетяна Медвєдєва)
- кафедра туризму УжНУ (Федір Шандор)
Для тих, хто вирішив їхати, рекомендую:
- вже зараз взяти квитки на поїзд, їх зовсім мало залишилось
- замовити наперед "бокал дегустатора", як гарантію вашого потрапляння в дегустаційний зал
- хто має бажання приєднатись до нашої групи, яка відвідає додатково термальні басейни в Косоні, Боржавську вузькоколійку, Виноградів, Королево, Берегово і замок Сент-Міклош, переходьте
за цим лінком сторінка фестивалю
на фейсбуці