back to school або тук тук, хто тут є?:)

Sep 13, 2013 00:42

якщо коротко, то в мене знов з'явилося бажання вєщать, тобто вести блог. наразі, нехай це буде глючний жж, а далі видно буде. є величезне бажання переробити сайт і прикрутити блог туди, а сюди вішати анонси постів, наприклад :)



1.




2.



3.



4.



5.



6.



7.



8.



9.

мої думки на сьогодні про зону комфорту. переважна більшість моїх кльових фотосетів зроблена в різного плану важких умовах (ну може не важких....але не звичних:)) дерева, озера, каміння. Ми з моделями по них лазимо, висимо, плаваємо,відбиваємося від бажаючих нам допомогти\зігріти\випити. Часто дорога на локацію\з локації - це окрема пригода. Але результат завжди того вартий. Я жодного разу не пожалкувала, що в'язалася в авантюру з якимись недобудовами, човнами, або  парашутними вишками. І моделі теж не жалкували.

У цього правила "вихід з зони комфорту = кльові фотографії" є один момент - це люди, що хочуть такі ж хороші фотографії, але бояться замастити одяг. Щоб було так само чуттєво і відверто, але я буду вдягнена, і в воду не полізу. Щоб ми виглядали розкуто і кежуал, але на землю ми сідати не будемо.  Щоб були динамічні фото в  русі, але без стрибків і бігу - я так, трохи похитаюсь;). Це звісно все виявляється в процесі самої зйомки, і звісно це виключно комерціїні варіанти.  Моралі нема, а може я ще придумаю :)

а на фото прекрасна Тамара :))

lytdybr, project, photos, mood, такое

Previous post Next post
Up