Паралельна реальність

Oct 09, 2012 23:37



Доброго вечора! Ви дивитеся львівські новини, вітаю. Сьогодні у випуску:
- Львівелектротранс отримав на баланс чергову партію низькопідлогових трамваїв, вироблених спільним українсько-німецьким підприємством Сіменс-Львів. Станом на сьогодні в парку підприємства вже є 85 низькопідлогових трамваїв, до кінця року місто має отримати ще 30. Також 20 машин замовила Вінниця. За словами виробника, його продукцією також зацікавилися Житомир та Євпаторія.

- Компанія Нокія повідомила про початок будівництва свого нового заводу на території технопарку Рясне-3. Нагадаємо, угоду про співпрацю між мером міста та президентом компанії Нокія було підписано ще минулоріч. У компанії вважають, що відкриття нового заводу стане новою сторінкою в її історії та стане черговим кроком до відновлення її потужності. Також представники компанії повідомили про плани розширення львівської штаб-квартири та набір нового персоналу.
- Найвища офісна споруда міста - 51-поверхова вежа Квадрос - відсвяткувала рік з дня свого відкриття. З нагоди свята було запрошено дітей з львівських шкіл та інтернатів, представників преси та телебачення та інших гостей. Програма свята включала в себе екскурсію будівлею, виставку-продаж дитячих малюнків та інші заходи. Завершилося свято концертом на даху вежі та розкішним салютом, спалахи якого було видно далеко за межами Львова. Щоправда вже за кілька років будівля-іменинник може втратити титул найвищої в місті, оскільки вже зараз ведуться роботи над зведенням кількох ще вищих споруд, покликаних задовільнити зростаючий попит на офісну нерухомість в місті.
- Мер міста вніс на затвердження до міської ради кандидатуру на пост начальника міської поліції. Нагадаємо, попереднього начальника відомства було звільнено мером із займаної посади тиждень тому після низки нарікань та скарг з боку мешканців на недостатньо ефективну боротьбу з порушеннями громадського порядку. Останньою краплею стало, журналістске розслідування, яке виявило неодноразове порушення правил дорожнього руху та паркування при пересуванням службовим автомобілем. За словами мера, людина, що сама регулярно і свідомо порушує правила, не має морального права вимагати їх дотримання від інших. Варто зазначити, що з часу проведення реформи колишнього міністерства внутрішніх справ, коли місцеві органи самоврядування отримали поліцію у власне підпорядкування з правом призначення та звільнення керівників відомств, рівень довіри населення до стражів порядку згідно останніх соцопитувань зріс майже вдвічі .
- Новини культури. Від сьогодні і до кінця тижня в місті триватиме міжнародний джазовий фестиваль. Одразу на кількох концертних майданчиках майданчиках відбуватимуться виступи найкращих колективів та виконавців з майже 30 країн світу. Завершиться фестиваль гала-концертом у Львівській Опері.
- Новини спорту. На Арені-Львів сухою нічиєю завершився перенесений матч 6-го туру між Карпатами та Донецьким Металургом. ФК Львів у Полтаві мінімально переграв Ворсклу. Карпати наразі посідають в чемпіонаті третє місце, ФК Львів завдяки перемозі піднявся на п'яте. А вже у наступному турі обидва клуби зійдуться у очній боротьбі за симпатії львівських вболівальників.

На сьогодні це все. З вами був ваш сон. Чекатиму на зустріч з вами завтрі о цій же порі. Надобраніч.


сон, львов, львів, мечты, мрії

Previous post Next post
Up