Лютый пиздец. Просто лютейший...

Apr 05, 2014 01:48

Рано я решил, будто удивить меня нечем... Эммм... Хее... Мда... Гхм-гхм... Мммм... Но, по наводке Онотоле...
Просто возьмите и откройте файл, г-спода: http://s9.uploads.ru/TINfR.pdf. Микола Галичанець, "Українська нація".
Один вопрос - БЛЯ, ЧО КУРИЛ АФФТАР? Он уху ел или так охуел?
Берём, открываем ст.114 и читаем про "Елліно-українські війни".
Ст.115-116.
"Наша централізована держава Велика Україна мала досить війська і можливість розгромити колонізаторів. Наші вої оточили і розгромили під Олешшям еллінське військо. Дуже допоміг
військово-морський флот. Уміло керував визвольною війною з сто­лиці Арійграда, згодом і на місці битв Посадник Великої України Уличслав Великоукраїнський" - это подробности разбития Зопириона под Ольвией в 331 г. до н.э. скифами совместно с эллинами-ольвиополитами, есличо. Никто не знает про Уличслава, окромя аффтара.
Отдельно жжот инфа про Овидия (ст. 140-141):
"Поет Овідіус з високою досконалістю оспівував в елегіях лю­бов. Його “Метаморфози” та “Мистецтво любові” були дуже попу­лярними у Римі.
Першому імператорові Октавіяну Августові не сподобалися деякі республіканські, не імперські погляди поета. У 8 році до н. е. імператор наказав вислати поета до міста Томи (нині Констанца в Румунії) у провінції-колонії Тракії на Україн-морі. Поет постійно писав до Риму, вибачався і просив помилування, але не отримав.
Невдовзі помер на засланні.
Овідіус не любив жити в Тракії. Його вабила цивілізованіша Україна, де бував частіше і найдовше. Об’їхав півострів Українець, бував і поза ним. Жив переважно у Корсуні.
Описує, що Корсслав і весь півострів заселений українцями, еллінці помилково й образливо називають українців “скитцями”. Їх самоназва - українці та Україна, хоча сусіди пишуть кімерійці
та Кімерія. Сам Корсунь - визначне місто, торговий і військово- морський порт півострова. Сюди припливаю ть багато торгових кораблів самих українців та купців-римців за зерном і ремісничими товарами.
Українці, за Овідіусом, нащадки прадавніх слов’янців з багатою історією тисячоліть (як єгипетці), з прадавніми традиціями Дажбожої віри і побуту осілої цивілізованої демократичної людності. Що дивно - без рабства, коли довкола рабовласництво. Мають державу Велику Україну (Кімерію), що її еллінці чомусь назива­ють Великою Скитією. Є столиця у східних степах.

Овідій почув в українців безліч чудових мітів-вед, що їх слу­хаєш і не наслухаєшся. Поет вивчив і полюбив українську мову, як давню та милозвучну, писав глаголицею вірші українською мо­вою. Ця похвала нашій тодішній мові вагома, бо в ті часи доско­налою мовою вважалася латина"Ага, и миф споконвічний демократизм українців тут как тут! Никаких, случаем, параллелей противостояния нашей страны с угро-финнской Москаляндией аффтар не делает? Он же пишет в конце каждой главы - "затямити урок".
Блядь, ну нельзя же стоко жечь, вротмнемоиноги! Едем дальше, самое забойное - впереди...
Ст. 146 - Римо-українські війни:
"РИМО -УКРАЇНСЬКІ ВІЙНИ
За наказом імператора Веспасіянуса у 74 р. почалися коло­нізаторські воєнні дії леґіонів проти Великої України. Це була колонізаторська війна з боку Риму і національно-визвольна війна з
боку Великої України. При Посадникові-князеві Гордославі Вели-коукраїнському наступ леґіонців вівся на території Волості Тиврії між Дністром і Бугом. Наші вої хоробро билися і боронили рідну
землю, уникаючи вирішальної битви, щоб не втратити військо. На допомогу прибували полки й ополчення з Волостей: Арії, Сурії, Уличії, Малої України, Арусичії, Дулібії.
Наші вої, як і в попередніх війнах з іранцями-персами та еллінцями, застосовували тактику народної, або партизанської, війни, чого дуже не любили леґіонці. Наші полки і сотні денними нападами на когорти із засідок, а нічними - на їхні табори знищували леґіонців. Стрілами з луків убивали на маршах. Найбільше дош­куляли леґіонцям постійні нічні напади на табори, коли наші їх вирізували і відступали з малими втратами. Такого леґіонці не знали при колонізації інш их країн. Звикли вторгатися на терито­рію держави, в одній чи кількох вирішальних битвах розбивали її армію. Держава вже не могла захищатися. Можна було приєдну­вати її колонією-провінцією, грабувати, набирати рабів і рабинь, на­кладати непосильні податки натурою і грішми. А от у цій війні не було спокою ні вдень, ні вночі, не було вирішальних битв, а лише великі втрати і тяж ке очікування, що дуже сильно деморалізувало військо.
За літо леґіони дійшли до лісостепу, стали на Бугові. Почалася холодна осінь. Незвичні до холодних зим леґіонці відступили на узбережжя Україн-моря. Наступали і на друге літо. І знову безрезультатно. Римські історики про свої невдачі писали неохоче. Побіжно написано, що при Посадниках Гордославі Великоукраїнському і Краснославі Великоукраїнському (у їхньому перекладі їх іменовано Тарзус - Бунтар та Інисмус - Гарний) (прим. меня - сарматские цари-реваншисты Фарзой и Инисмэй из Причерноморья, втюхивавшие римлянам на границах. С другой стороны - римляне чо, мудаки были лезть в Сарматию, чтобы там остаться, как Кир у массагетов???) зміцнилася Вели­ка Україна (в одних істориків Велика Скитія, в інших - Велика Антія) і леґіонці не змогли розбити військо цих “антів” та підко­рити їхню державу “Велику Антію”.
Нація твердо вірила, що врятував її Всевишній Дажбог. Навіть було складено веду: коли леґіонці дійш ли до Святині (по-ниніш­ньому лавра) Дажбога “Дажбожі Шляхи” в околицях сучасних
Завалля-Чемерпілля Гайворонщини, то за наказом Дажбога Пе­рун бив леґіонців таким страшним небесним вогнем, а Дана по­ливала водою з градом так, що леґіонці, страшенно налякані, по­вернули і втекли аж на Поморину.
У 78 р. наші вої, як записали історики-римці, розгромили леґі­онців між Дністром і Верховиною, вигнали їх і переслідували за Дунаєм у Нижній Мезії, де й добивали. Похід наших військ у Подунав’я викликав повстання південнослов’янців дакців, гетців і мезців (коренные фракийские народы, ога!). Еліта цих колонізованих південнослов’янців жила у влас­них січах-замках з мурами і вежами, володіла землею, що її оброб­ляли раби і бідні співвітчизники. Великі податки і свавілля коло­нізаторів спри чин или повстання. Очолив повсталих воїводець Десятибор (Децибал у римському перекладі), розбив леґіонців, про­голосив незалежну державу Дакію . Почалася затяжна, з пере­мінним успіхом, війна південнослов’янців з Римом, що посилав проти них то 7, то 12 леґіонів.
У 79 р. вибухнув вулкан Везувій. Природа карала римців за жорстоке колонізаторство. Загинули міста Помпея, Геркуланума, Стабія, що справило жахливе враження на римське суспільство,
було державною і народною трагедією, але не зупинило колонізаторства. Без нього римські правителі й рабовласники не жили б у розкоші.
При імператорові Титусі (79-81 рр.) вибухнуло чимало повстань у східних провінціях. Також з ’явилися самозвані “імператори” з числа полководців із серйозними претензіями на імператорську вла­ду (пара фриков-лжеНеронов). Почалася мала громадянська війна.
Новий імператор Доміциянус (81 -9 6 рр.) “навів порядок” - розгромив війська імператорів-самозванців. Він наказав поновити війну з Великою Україною і колонізувати її. Українські вої відступали з боями, застосовували партизанську тактику. Імператор, за свідченням римських істориків, отримав “криваву перемогу”, бо втратив багато леґіонців і полководців, а Великої України не колонізував. Леґіонці знову відступили, стали таборами по Західній Поморині від майже зруйнованих Білграда до Олешшя. Чого до­бивався імператор? Він вимагав зерна. А звідки візьметься зернона зруйнованій війною землі? До кінця століття велися періодичні невеликі війни Риму проти Великої України, але зробити її своєю колонією йому не вдалося.
Н ація дивувалася: Україна Рим годує, а Рим Україну мордує.
Не омине кара Рим, коли ти йому хліб, а він тебе воює. Буває, чекати кари доводиться довго, та кара буде.Про Мітридатоса ѴІ і Тиграна ІІ, котрі воювали проти римської колонізації довго і відважно, але програли, історики-римці написа­ли докладно. Про українських Посадників-князів Гордослава, Красослава і Добромира Великоукраїнських, що воювали і не допус­тили колонізації, майже промовчали"
Ну, и долбославие изо всех щелей, естессно! Продолжать аль хватит?..
Отдельно жжот описание: "У книзі подано походження та життя української нації від її утворення 40 тисяч років тому і до XI століття н. е.
Автор висвітлює той період розвитку українського наро­ду, що його забороняли описувати московські колонізатори. Пишучи за нас нашу історію, вони “відрубали” історичні ко­рені нації, чим знівечили тяглість її походження, розвитку і
життя. А “історію” її почали з IX ст. н. е. - від князювання Олега II Українського.
У книзі вміщено унікальні матеріали, що їх досі в історії нації не публікували або друкували мало та розрізнено.
Але це не історія нації, як може здатися на перший по­гляд, а лише краєзнавчі веди (знання) автора. Тому книжка буде добрим помічником саме для осягнення походження і життя української нації з найдавніших часів.
Для широкого загалу читачів.
При вивченні історії в школах та вузах може бути вико­ристана як книга для додаткового читання"
Издано сие нечто ещё в 2005 г. (как я мог такое пропустить тогда). Я читал до этого и про египеццкие пирамиды, и про казаков-шумеров... Но такого... Мдааааа...
Веданты, блядь. Рене Генон содрогается гомерическим смехом.
Миколо, відповідай чесно: де ти взяв таку траву? Я ладен на все, щоб її дістати. Де, звідки, що за трава, де росте? Скільки коштує ця трава? Де брав траву, Миколо??? Кажи, не мовчи!
Ти геній, і трава твоя - забойна!

ПыСы: кстати, существуют ещё две работы сабжа: "Москвино-великороссо-русська тюркська кипчацька ординська нація" 2002 г. (орфография сохранена), ну, и, естессно, "Наш український Крим".

отжыги, полный ахуй, мудачество, Украина, улыбнуло

Previous post Next post
Up