(Untitled)

Jun 06, 2014 01:43

Читаю тут російських (російськоцентричних?) блогерів, які натякають, що без Росії ніякої історії України немає і по-грамотному історію України треба писати як історію Малоросії. Одним словом, верзуть щось таке, що й поляки років 300 тому ( Read more... )

роздуми

Leave a comment

slipa_ol June 6 2014, 06:28:35 UTC
стверджувати, що історія України є частиною історії Росії все одно, що стверджувати, що історія Англії є частиною історії США. мені здається, що всі оті кацапські вищери від глибинного відчуття неповноцінності.

Reply

alex_barbarossa June 6 2014, 09:48:15 UTC
я тут не вважаю, що нам треба відкинути російський період історії, разом з усіма діячами українського та іноземного походження, що вплинули на розвиток країни
дотримуюсь думки, що алергія на будь-яку культуру - це незмінний атрибут наших (пост)радянських еліт, біда скоріше в тому, що при владі люди, для яких культура (і все що з нею пов"язано) в кращому разі відсутня, в гіршому вони починають нав"язувати іншим свої радянські уявлення про українську чи російську культуру.

чомусь той же Богемік по-імперськи налягає на державному статусі російської і русифікації, але ж мовчить щодо чехів, які давно подолали для себе німецькі впливи, не ставши при цьому якимись чеськими хохлами
кожен бачить те, що він хоче бачити, чи може побачити

Reply

(The comment has been removed)

alex_barbarossa June 7 2014, 09:07:49 UTC
кстате, очень похоже на психотип номенклатурщика - свалил как только стало можно, чтобы любить родину из-за границы, ибо вблизи от перегара матушки-расеи деревья высыхают.
что-характерно, среди этой тусовки "истинно русских" был популярен скрипт - если неправы советы, значит дореволюционная шиза = true. Это справедливо как по отношению к ихним (единая Россия, нет никаких беларусов, украинцев = все русские), так и к нашим (червона калина, нашіславніпредкикозаки) и эволюция в этих кругах малоощутима.

Reply

(The comment has been removed)

alex_barbarossa June 7 2014, 11:07:46 UTC
с одной стороны любовь к казачеству выливается в мелий символизм и оселедцы (которые не турецкие оселедцы, а сарматские чубы, бывшие популярными в РП), а с другой в казенные алкобригады, которые не могут обойтись без гомосексуальных приключений с кауказцами

Reply

hvylya June 7 2014, 19:27:45 UTC
мене смішить його снобізм. Він так розповідає потаємні думки блакитної крові, неначе він не радянськім піонером був, а сином герцога, і з пелюшок з ними спілкувався.

Reply


Leave a comment

Up