Про ЖЖ

Aug 15, 2013 18:44

Originally posted by 4ornobile at Про ЖЖ
Отутой камрад joanerges (сподіваюся, всі знають, а хто не знає -- тим раджу) проводить опитування щодо того, що є цікавим в його журналі. Мовляв, останнім часом йому довелося почути, що "в цьому блозі сама копіпаста, що мене ніхто не знає ані як особу, ані як особистість + традиційні зауваження щодо якості моїх перекладів та досліджень". Також він нагадує, що його журнал до сотні кращих блогів України він не входить (хоча, зауважу, читає його 1689 юзерів, що для України не так  мало). У зв'язку з чим не можу не озвучити певні міркування: коментів під згаданим дописом у joanerges нема, але сподіваюся, що помітить.

Перше. Я не знаю, які виробники унікального контенту, цікавого тисячам і мільйонам, пожалілися на копіпасту. Мабуть, знатні аутори, які просто якоюсь примхою долі проминули повз мою увагу. Але я щиро вважаю, що власник і лише власник ЖЖ має вирішувати, що в тому журналі має бути. "Копіпастові" огляд joanerges -- це дуже цікавий продукт, як на мене. Тому що хорошу копіпасту ще треба знайти і зробити.

Друге. Я не знаю, на навалу якої копіпасти жаліються означені коментатори, але в такому випадку всім незадоволеним раджу взятися за свою френд-стрічку і прибрати звідти весь мотлох. У мене практично нема копіпасти. А та, що є, мене цілком влаштовує. Щоправда, видалені автори періодично жаліються на несправедливість світу, але ніц не можу зробити: витрачати свою увагу на нецікавий мені мотлох я готовий лише в одиничних випадках, коли з автором мене пов'язують особисті стосунки. І то не завжди.

Третє. Про український рейтинг. Я навмисно продивився першу сотню: з неї я читаю лише сімох (включно з Бігданом) і знаю про існування ще може п'ятьох. Хто всі инші "українські" "топ"-блогери -- таємниця, покрита матом Якщо довіряти українському рейтингу, ти всі ми - імбецили і давно сидимо во Вконтакті. Просто нам не кажуть.

Український рейтинг -- це взагалі всім відома пісня, котра лише додає кожному українському юзеру любові до наших кацапських братів менших. У мене на цих дрочерів не те шо слів, зла як такого не вистачає. Скільки там ошивається цього шлаку -- ніхто не знає. Навіть дєдушка Стєрлігов -- і той різко став українцем. І боженька його блискавкою за жадібність і брехливість не їбанув. А не завадило б.

Так що якщо прибрати всих цих російських хуєсосів, то joanerges з його 102 місцем увійде не тільки в ТОП-100, але й в ТОП-50. Така в нього копіпаста підступна.

піар

Previous post Next post
Up