Корчинський жжот

Mar 19, 2013 16:22

Слуги сатани (продюсери Голівуду, ліві публіцисти, соціал-демократи, православні полемісти) доклали безліч зусиль і сайтів, аби переконати нас, що найкраще - найгірше.

Порнографічні сайти не завдають діткам стільки шкоди, скільки телеканал Discovery, який любить розказати малятам, як брутальні, немиті дикуни-хрестоносці і неосвічені католицькі королі знищували витончену, чудову, прекрасну арабську цивілізацію, від якої взялася вся подальша європейська мудрість.
Дивно, що в цьому вдається переконувати не тільки нас - мешканців дикого поля, але й громадян Євросоюзу, яким варто лише відірватися від екрану і визирнути у вікно, щоб побачити вежі грандіозних романських соборів, багато з яких збудовані ще до початку хрестових походів.

Ми йдемо в Європу за бонапартизмом, а не за гей-парадами, за істиною, а не за постмодернізмом, за звуками віолончелі, а не негритянського барабана, за Сікстинською капелою, а не за шаурмою, за вірою, а не за вуду, за текстами, а не за коміксами, за експортом культури, а не за імпортом варварства.
За світлом вітражів Сен-Шапель, а не за китайськими ліхтариками, за свободою, а не за хіджабом. І нехай біси і соціал-демократи торжествують в Інтернеті. Ми візьмемо все це в офлайні!

http://tsn.ua/analitika/get-discovery.html

Не помічав якось цього інтервью раніше, але не біда...

жесть, юмор

Previous post Next post
Up