"Я ніколи у житті не стикалася з жидами ні страждала від них, але..."

Dec 18, 2012 15:21

Сама вкуснота: http://gloria-ma.livejournal.com/208404.html?thread=2618900&style=mine#t2618900

Жиди навчилися правити без держави, на відміну на українців. Не дарма усі "сільньіє міра сєго" вдягають ту їхню шапошку та їдуть шанува и ту стіну. Бо жидівське лоббі у цьому світі дуже сильне. Вони засіли в США, вони мають Ізраїль, вони всюди у москалії, як з ними не боролося КГБ та з їхніми "міжнародними зв'язками". Вони підтримують імперії (у тому числі і розвалену російську), бо їм так зручно, але ніколи не забувають, що вони жиди і що свого треба тягнути. А українці, які вижили, забувають, чи нікому не кажуть, як і пам'ятають. Бо від своїх підтримки ніякої не мають.

Про двойні (чи багато енні) стандарти помічено дуже влучно і вчасно. Як на самих українців чи інші народи в Україні гонять, а хвиля якась беззуба, бездійна, неспроможна. Важелів нема. Бо усі виживші сидять та чекають, що хтось прийде їм і зробе. А вони будуть займатися своїм, себе ніяк не критикувати, та залишатись рабськими совками, які тільки і здібні, як відриватись на слабших (читай, своїх) догоджаючи "хазяєвам життя". Побутовий антисиметизм досі теортетичний, він ніяк не впливає ні на політику ні на соціально значимі рухи.

Я ніколи у житті не стикалася з жидами ні страждала від них, але усі, хто підтримує у моїй країні москалів, чи ще якихось хитрожопих іноземців, мусять бути биті.

поправляючи кіпу, лулз

Previous post Next post
Up