Хтось чогось не розуміє

May 26, 2012 16:40

  Довідався, що почався черговий політклуб з Портніковим. Сьогодні на Радіо Свобода, з Дніпропетровська. Чи часто можна зараз почути передачу на радіо чи ТБ, яка б за визначенням мала нести інформацію, відмінну від офіційної? Якщо навіть не вживати слова "опозиційна". Не густо, м'яко кажучи. Тому й цікаво було б послухати.
  Але в середині нічого не ворухнулося. Ніякого інтересу. Мабуть, це вплив двох останніх політклубів з нової студії ТВі, від яких єдине враження - бардак. Але, як я розумію, з бардаку можна користь отримати.
  Просто дивуюсь. Як можна зібрати в одне приміщення стільки, що там не кажіть, в основному розсудливих і досвічених у своїй справі людей, а в результаті отримати базар. Це ж який менеджмент треба мати! Та й сам Портніков. Адже він пише дуже багато і по гарячим темам. А як зібрав натовп, отримав галасливу ораву. Певно, переплутав жанри і  фукції: замість тонкого керування, спрямування розмови і заохочення до неї інших - бенефіс власної персони на тлі часто-густо безсистемного і  безтолкового галасу присутніх.

А мені що до того? Відповідь на відповідь: А для кого готують і роблять ці передачі? Для мене! Але не тільки.
  Справа в тому, що я часто поділяю думки, висловлені на цих політбазарах, за їх змістом. Більшість їх відповідає моїм поглядам. Тобто, я - апріорі союзник. І навіть при цьому ця передача викликає у мене роздратування. А що тоді говорити про враження відвертих супротивників, на яких вона і повинна бути розрахована?! Кого з них вона перекує в прибічники? То-то і воно...
  На що витрачаються ресурси, гроші, ефірний час? 
  Хтось чогось не розуміє... Прикро.

ТБ, Портніков, політклуб

Previous post Next post
Up