Гідно працював, гідно пішов

Jul 24, 2014 23:42

Звісно, аплодували сьогодні не тільки в Кремлі.
Нарешті старушенція Європа в особі, головним чином, Меркель (за якою проглядається і тінь самого мікрофюрера) задоволена. А який щасливий має бути Фірташ!

Соломинку, яку поклали на губу Порощенка і Кличка, щоб водити, немов телят, була не дуже ефективна, поки прем’єром був Яценюк. Як показали тяжкі часи, він виявився таким же грамотним, патріотичним, не керованим зі сторони і твердим, як і… Але облишимо поки порівняння.
Просто сьогодні, як і під час виборів президента, ми в черговий раз побачили, що таких не потрібно ні мікрофюреру, ні Меркель, ні олігархату…

Тепер усе тіп-топ. Тягнучи за одну соломинку, можна керувати зразу кількома телятами. А коли нікуди тягнути, можно загнати під свою задницю. Спідниця фрау широка, під нею вміститься багато. Покірних і слухняних. Тепер на команди «Перемир’я!», «Лежати!», «Сидіти!» буде дружна реакція цілої команди з щенячо-телячими покірними очима.
А на черзі зміщення Залізного Пастора. Хотіли відсторонити першим. Виявилося, буде останнім…

Але чому дивуватись. Кінець-кінцем - це політика, відома яка справа!
Просто будемо дивитися, чи виллється знущання над політичною силою «Батьківщини» у знущання над самою Батьківщиною.

А там… Озброєних людей зараз багато. Та ще й нову мобілізацію об’явили. Чи, може, швиденько відмінити? Небезпечна це, скажу вам, справа - люди зі зброєю і досвідом Майдану та АТО. 

гідність, Порошенко, Майдан, влада, вибір, Яценюк, Європа, довіра до влади, АТО, ВР

Previous post Next post
Up