Жити по-новому - це вимагати від «вождів» відповідальності за свої слова

Jun 28, 2014 15:14

Важко звинувачувати президента в тому, що він ще не вирішив проблему знешкодження терористів на Донбасі. Мова не про це. А про те, що не треба брехати і розкидатися порожніми обіцянками, вводячи людей в оману.
Згадаємо його критику АТО до свого коронування. І то не те, і то не так. А він все закінчить за 2-3 тижні. Закінчив? Ще одне «покращання»?

Хто порівнював втрати бійців АТО від історичної дати 22 лютого 2014 року до дати коронування 08 червня, а потім від дати коронування до сьогодні? Судячи з повідомлень, там за три місяці загинуло менше патріотів, ніж за останні три тижні. Це по-новому? Це про ці три тижні йшла мова в передвиборчих обіцянках?

І це при всьому тому, що та влада у лютому була заскочена зненацька і все потрібно було робити в аварійному порядку з нуля. А новий президент прийняв уже ситуацію в процесі.

А тепер? Всього напередодні закінчення першого терміну перемир’я на увесь світ заявив: якщо терористи не складуть зброю, то буде якась дуже-дуже серйозна заява, зміст якої поки що навіть не можна розголошувати.
Це вже не кажучи про відому всім дуже «секретну» інформацію про «президентський план Б»!!!
І що? Пши-и-и-к… Не план Б, а бе-е-е-е…

Ніхто не каже, що все так просто. Ясно, що складно. Аж занадто! Неймовірно!
До того ж треба враховувати ситуацію, що міняється. Зважати на позицію союзників, ворога і т.д.
АЛЕ!!! Краще промовчи. А ще краще - зроби мовчки, а потім похвались, ніж кидайся словами.
Можна зрозуміти проблеми і навіть змиритися з їх нерозв’язанням. Але як миритися з брехнею, не підкріпленими обіцянками і бла-бла-бла?

уроки історії, Порошенко, президент, влада, повага, довіра до влади, війна, мир, слово

Previous post Next post
Up