73 роки тому

Aug 23, 2012 19:44

Великі любителі святкувати дати, пов’язані з виграшними для них подіями, сьогоднішню, як багато інших, що стали для них свідченнями їх злочинів, комуністи постаралися зовсім викреслити з пам’яті людей. А вона була одна з найвагоміших у ХХ сторіччі, бо змінила весь хід історії людства. І більшовицька партія грала в цьому найголовнішу роль.
Саме цього дня, 23 серпня 1939 року, їх вождь і, за сумісництвом, лідер російської імперії під тодішньою назвою СРСР за свідченнями очевидців, які наводять історики, радісно кричав: «Обманул! Обманул Гитлера!». Такого Сталіна бачили ой як не часто. Чим не привід святкувати цей день? Як ми знаємо, причини для такої амнезії виникли вже пізніше.

А тоді два режими, керовані братніми партіями, фашистською і більшовицькою, уклали Пакт про ненапад, відомий більше, за прізвищами міністрів зовнішніх справ, що підписали його за наказом своїх вождів, як Пакт Молотова-Ріббентропа. Цей документ, без перебільшення, змінив світ. А також і таємне доповнення до нього, від якого радянські лицеміри потім дуже довго відхрещувалися і тільки багато років потому під тиском документів визнали, що воно таки дійсно було підписане.

Цим Пактом Сталін, по суті, узгодив з Гітлером план початку Другої світової війни. Потім совкові історики будуть пускати піну з рота, що цим пактом їх більшовицький вождь убезпечив себе від нападу. Але це був пакт про взаємний ненапад. Тобто, Гітлер отримав дипломатичну гарантію, що на нього радянська імперія не нападе у випадку, якщо Німеччина опиниться у стані війни з будь-якою країною. Цим пактом Сталін сказав: «Давай, фюрер, воюй! Ми - твій тил.!» І по-бандитському два вожді пов’язали себе кров’ю своїх жертв, підписавши і те злощасне доповнення, за яким вони взяли спільне зобов’язання разом зробити злочин - розірвати на два шматки Польщу.

План Сталіна був, без перебільшень, геніальний. Він виходив з того, що Польща знаходилась під захистом Британії і Франції. Тому перехід кордону Польщі Гітлером означав для нього неминучу війну.

Гітлер тупо виконав свою роль, призначену для нього: всього через тиждень(!), 1-го вересня, вермахт перетнув кордон Польщі і почав швидко просуватися на схід. І вже до вечора отримав оголошення війни від Великої Британії і Франції.

А сам Сталін виконав звичну для нього роль хитромудрого кидали, що загрібає жар чужими руками. Він почекав, коли Гітлер ув’язне по вуха в самовбивчу для нього війну, і тільки 17 вересня увесь у білому почав «визвольну місію» на захід до узгоджених з Гітлером рубежів. Але то буде потім.

А в цей день 73 роки тому не випадково потирав руки Сталін. План спрацював на всі сто: війна за торжество комунізму в усьому світі, про яку він мріяв з 1927 року, і тільки заради підготовки до якої він знищив і/або знедолив десятки мільйонів своїх підданих, стала неминучою.

Бікфордів шнур початку Другої світової війни був запалений двома руками, більшовицькою і фашистською, саме в цей день - 23 серпня.

З святом вас, більшовицькі виродки!

Гитлер, комуністи, минуле, Вторая мировая война, Пакт Молотова-Риббентропа, більшовики, Сталин, нацисты, СССР, фашисти, Польща

Previous post Next post
Up