Одеське )

Jul 14, 2012 13:28

Позавчора, коли ми бігли від зливи, небо було дуже хмарне, сіре, та дерева гнув неслабкий вітер, в магазині, який зустрівся на дорозі, я отримав рахуночок з передбаченням із двох слів: "Не переймайтеся".

А дійсно - ну вимокнемо, ну вип'ємо горячого чаю з лимоном - то нащо перейматися?

Доречи, ми таки потрапили тоді під дощик. Але то був вже звичайний літній дощ - не злива, яка напередодні притопила Пересип, частину Таїрова та багато автівок на Фонтані.

image Click to view



Звісно гуркотало теж, але то було вже тоді, коли горячий чай на столі і компік з новинами повністю зайняли мою увагу.

А вчора з ранку за вікном, на тому боці дороги, шваркнуло так, що на мить вимкнуло світло. Потім ще декілька разів. Було чутно, як десь потужно гуркочить трансформатор, але дерева захиляли подію - вже потім дізнавіся, що електрики розкопали свої мережеві дроти в руку товщиною, та, мабуть, забули вимкнути напругу. Спецефекти, загалом, файна річ, але ж бажано, щоб в той час нікого не було поруч.


Знаю, знаю, це дрібниці, але головне  питання, яке ви бажаєте почути - це яка тепература води в Одесі. Гісметео каже -  26 градусів. Тобто так, можна йти та купатися. Але так само думають і ще тисячи "понаєхавших" з Молдови та Росії, що окупують пляжи. Доречи, я казав, що дуже багато чутно української? Я радію з цього. Нарешті українці почали їхати друг до друга в гості.

А ви що, ще не в Одесі?!!! Ну тоді "не переймайтеся".

А ми йдемо на море.

Записки на манжетах

Previous post Next post
Up