ЯК ЗА МІСЯЦЬ ПОВЕРНУТИ СВІЖІСТЬ ОБЛИЧЧЯ

Aug 31, 2014 23:28

Робота до пізна, малеча не дає спати, та зрештою кожна мама має досить причин вдосконалити свою зовнішність. Виявляється все не так складно. Лише за місяць можна повернути блиск очей, пишність волосся, міцність нігтів та таке інше. То що, перевіримо?



1. Кожного ранку натще з"їдайте 1 столову ложку лляного насіння. Запивайте стаканом теплої води. Їсти можна через пів години.

Цей спосіб чудово очищує організм. Шкіра стане рівною та свіжою. Можна навіть трішки схуднути. А також зміцніють нігті та волосся.
Застереження! Насіння льону не можна вживати при наявності каміння в організмі.

2. Щодня вживайте салат із вареного буряка.

Буряк - унікальний очисник крові. Це прямо впливає на роботу організму та вигляд шкіри.
Застереження! Буряк може вплинути на зниження кров"яного тиску.

3. Щодня вживайте не меньше 50 грамів будь яких горіхів.

Волосся та нігті скажуть вам "дякую" вже через два тижні.
Застереження! Через жирність горіхи можуть бути "затяжкими" для вашої підшлункової.

4. Раз в три дні робимо маску для волосся. Пропонується наступна: порошок сухої гірчиці розводимо до консистенції каші та додаємо  рослинне масло (ріп"яхове або паростків пшениці). Наносимо на вологе волосся, тримаємо 20-30 хв, змиваємо. Просто, але дуже ефективно.

5. Заведіть собі х/б шкарпетки для сну. Перед сном, після душу, щедро змазуємо ніжки вершковим маслом з доданням декількох крапель ефірного масла мяти. Одягаємо шкарпеточки та йдемо спати.

6. Не забуваймо пр наші чарівні вії. Нам потрібен тюбик від туші. Гарненько вимиймо його та висушимо. Капнемо масло паростків пшениці... Все! А ви думали буде складний рецепт? Змазуємо війки перед сном і вони зможуть відпочити від косметики.

7. Потішимо шкіру тіла. Беремо один стакан морської солі та змішуємо зі стаканом жирної сметани. Після купання рукавичкою-мочалкою наносимо на все тіло масуючими рухами. Змиваємо теплою водою. Засіб зберігаємо в холодильнику.

Сіль скрабує та дезинфікує. Сметана помякшує. Результат - побачите самі.

8. Волосся - окраса жінки - заслуговує особливої уваги. Приготуємо для нього особливу воду для ополіскуування. Просто додайте у воду декілька краплин ефірного масла ментолу (на 1 литр - 5 капель) та ополіскуйте волосся після кожного миття.
Результат - блиск, легкість, Крім того - це чудовий засіб проти лупи, жирного волосся та навіть проти головного болю.

9. О! Мало не забула про губи! Щоб губки були мякі, пухкі та червоні щовечора робимо легкий пілінг. Беремо чисту зубну щітку та масуємо губи круговими рухами. Наносимо трішечки бальзаму для губ. Посміхаємось)

Мамские секреты, Поговорить

Previous post Next post
Up