nameless

May 26, 2008 12:17



Всі хто прогавив, а таких - майже всі, хай вішаються на тім дубі, де повісився дід на ймення Мамай.
Заради Кому Вниз варто було страждати від найгіршого звуку, який мені тільки доводилось чути, від виступу тартака, дощу і взагалі хворої енергетики сучасного майдану.
Поціновувачів української культури виявилось небагатсько. Бидло перлось в шахту, тобто на европейську площу, де того ж дня виступали скорпіонси. Визнаю, я як і 75 відсотків моїх однолітків втрачала танцювальну цноту, ну типу перший раз танцювала "медляк" саме під "форов зе москва", але ж то було мільярди років тому, ще до великого вибуху, від якого з"явилось життя на планеті.


Nameless для мене не просто гурт з дитинства. Це перша команда яку я почула на справжнісінькому рок-концерті. Світланка тоді виступала в дуже модній по гранжовим поняттям суконці і була для мене ідеалом жінки, вона носила панчохи і високо задирала ноги, від чого всі хлопці із задоволенням цілували їй капці.
Саме з Неймлесами я робила своє перше інтервью, тому вони завди лишаться для мене кращими
Вони друзі, вони супер музиканти, вони є і я знаю їх справжні імена
В них була тривала перерва, але десь всередині, я завжди знала, що це не кінець. А коли розпочався новий початок, то мені довший час не щастило потрапити на концерт. Нарешті вони все ж таки доїхали до Київа. Впевнена що подібні візити стануть частішими.









На Васильціва ми відверто запізнились, але й тих десяти хвилин вистачило, аби зробити висновки: Василь тепер майже акробат та брейкер. Якби kraftwerk потребували танцюриста, то Василь би підійшов ідеально. Фотки паскудні, але все зрозуміло




емо напад та безлад в сумці.


Ну і вчора ми з Богданчиком знову були на Кому Вниз. Просто таки передозування музикою Великого Духу. За три дні два концерти. Середа вчора був у доброму гуморі і виступ був неймовірний

Previous post
Up