Осенние пироги

Oct 02, 2013 09:30


Сегодня я к вам с осенними пирогами. Ага, сразу с двумя))). Я их задумала, что бы поучаствовать в ФМ «Осенние пироги» Зоряны zoryanchik Но они меня настолько поразили, что  имеют полное право принять участие ФМ «Обыкновенное чудо» Оксаны flamebelle. А еще они могут попасть и к Соне monka_i_eda на ореховый ФМ, т.к. здесь есть орехи пекан и кешью. А еще необыкновенно вкусные -  карамелизованный лук и перец-гриль. Ммм… не могу оторваться, жую и рекомендую!



Caramelized Onion, Smoked Gouda and Pecan Rice Tart

Ingredients:
• 3 cups cooked Brown Rice
• 2 tbsp. butter
• 4 cups sliced sweet mild onion (about 3 large)
• 3/4 cup Parmesan cheese
• 3 eggs
• 2 cups shredded smoked Gouda cheese
• 3/4 cup chopped pecans

Cooking Instructions:
Preheat oven to 400 degrees. Heat butter in large skillet over medium heat. Add onion and saute 8 to 10 minutes, stirring periodically until browned and caramelized. Meanwhile, combine rice, Parmesan and eggs in a medium bowl. Press mixture into bottom of a 10 inch removable bottom pan. Distribute onion over crust and top with smoked Gouda and pecans. Bake in preheated oven 12 to 15 minutes, until pecans are toasted. Makes 6 servings.



С моими изменениями по составу и способу приготовления



Layered Rice and Pesto Bake

Ingredients:
• 3 cups cooked Rice
• 1 3/4 cups shredded Parmesan cheese, divided
• salt and ground black pepper to taste
• nonstick vegetable spray
• 1/2 cup pesto
• 4 oz. crumbles goat cheese, divided
• 10 oz. roasted red peppers, drained, patted dry and chopped

Cooking Instructions:
Preheat oven to 400 degrees. Combine rice, 1 1/2 cups Parmesan cheese, salt and pepper in a medium bowl. Spray a 7-inch diameter souffle dish or springform pan with nonstick vegetable spray. Place 1/2 of rice mixture in bottom of prepared dish; pat down well. Spread 1/2 of pesto evenly over rice and sprinkle with 1/2 of goat cheese. Repeat above layers. Sprinkle remaining 1/4 cup Parmesan cheese over top. Bake 12 to 15 minutes in preheated oven. Cut into wedges to serve. Makes 6 servings.



С моими изменениями по составу и способу приготовления

Конечно, оба пирога отправляются на «Праздник урожая».Насколько я помню, репчатого лука и перцев  в сентябре бывает очень мнОго… Ого!  Ждем ваши идеи, друзья))).

=пирог, *итальянская кухня, +рис, *американская кухня

Previous post Next post
Up