Водяники на початку березня

Mar 13, 2011 20:54

Гірськолижний комплекс Водяники - курорт, який розвивається семимильними кроками, найпотужніший комплекс в Україні, з тих, що знаходяться не в горах. Приклад того, як зі звичайного села зробити туристично привабливе місце, а зі звичайного сільського яру, на котрому ще 2 роки тому вільно паслися корови зробити спуски для лижників та сноубордистів.



Взагалі, всі траси на комплексі виглядають як показано на малюнку нижче. Ліворуч траса А для більш вмілих лижників, праворуч траса С для початківців, по середині траса В для охочих попригати на горбиках. Також по середині знаходиться сноупарк, але там чомусь ніхто не катався (може ще не робочий).



Ось так комплекс виглядає зверху. Тут є купа всяких колиб, забігайлівки, прокат спорядження, паркування та інші будівлі для зручного відпочинку









На комплексі нині діє два підйомники - бугельний (номер 2 на схемі) та крісельний (номер 1 на схемі). Один підйом на бугелю вартує 8грн, на крісельному 12грн.
Ось таким чином виглядають черги біля бугелю



І черги біля крісельного підйомника



Власне, знімки самого крісельного






Траса С для початківців, тут навчаються кататися на лижах і сноуборді, а також катаються діти на санчатах


















Траса С для більш вмілих, тут є горбики на яких весело попригати









І траса А, котра на початку розбивається на дів паралельні траси - довша та коротша



А ще із комплексу відкривається чудовий вид на красиву сучасну дерев'яну церкву з вітряками. А ще ліворуч там стоїть невеличка така вілла-палац колишнього губернатора Черкащини, який теж доклав свою руку у створення ГК Водяники.



На всі знімки можна клацати і дивитися в більшому розмірі.

фото, Водяники, сноуборд, report

Previous post Next post
Up