Сьогодні - Eric Clapton

Mar 30, 2011 01:30



Eric Clapton
Цей британський рок-музикант по праву вважається одним із найвпливовіших діячів рок-музики.

За час своєї багаторічної кар'єри Ерік Клептон експериментував з різними стилями, але основою його завжди залишався блюз. Лауреат премії «Ґреммі», Командор Ордену Британської імперії, Клептон залишаєцця єдиним музикантом, якого тричі включали до Залу слави рок-н-ролу. Також він відомий і як активний громадський діяч - у 1997 році заснував благодійний фонд допомоги у лікуванні від алкогольної і наркозалежності (був і такий епізод у його житті).

Клептон приймав участь у записах багатьох відомих музикантів. На запрошення Джорджа Харрісона він записав сольну партію у пісні The Beatles «While My Guitar Gently Weeps», грав у записах Елтона Джона («Runaway Train», 1992), Стінґа («It’s Probably Me», 1992) і Шер («Love Can Build a Bridge», 1995).

Ерік Клептон - один з найбільш іменитих і авторитетних гітаристів нашого часу, виконавець, чия творчість стала школою і своєрідним еталоном для декількох поколінь рок-музикантів. Сам гітарист завжди вважав себе саме блюзовим музикантом. Патріарх рок-музики Клептон і сьогодні являє собою значну і помітну творчу силу.

Хіти Клептона

Tears in heaven

image Click to view



Layla

image Click to view



Cocaine (супер!)

image Click to view



Change the world

image Click to view



Ще трохи Клептона>>>
* * *

музичний салон, best music, блюз, eric clapton

Previous post Next post
Up