Сьогодні - Audrey Hepburn

May 04, 2014 12:00

* * *
4 травня 1929 року народилася британсько-американська актриса, фотомодель і, мабуть, найяскравіша зірка кінематографа двадцятого століття Одрі Хепберн. Володарка витонченого смаку Одрі була не лише красивою жінкою, великою актрисою і фотомоделлю, а й гуманітарних діячем, за що була нагороджена премією імені Жана Хершолта за допомогу людству. Здобула «Оскар» за найкращу жіночу роль у 1953 році («Римські канікули»), а також номінувалася на цю нагороду чотири рази: у 1954, 1959, 1961 і 1967 роках.



Audrey Hepburn (Audrey Kathleen Ruston)
(1929-1993)

«Я народилася з неймовірним бажанням кохання і пристрасною потребою дарувати його»
«Минають роки, але не врода»
«Якщо тобі знадобиться рука допомоги, знай - вона у тебе є - твоя власна. Коли ти станеш старшим, ти зрозумієш, що у тебе дві руки: одна - щоб допомагати собі, інша - щоб допомагати іншим»
«Мені не потрібна постіль, щоб довести свою жіночність. Я можу бути сексуальною, просто зриваючи яблука з дерева або стоячи під дощем»
«Люди асоціюють мене з тими часами, коли фільми були приємними, коли жінки у кіно носили красиві сукні, і грала прекрасна музика. Обожнюю, коли люди пишуть мені, щоб сказати: у мене було жахливий настрій, я зайшов в кіно, подивився один з ваших фільмів, і все змінилося»
(c) Audrey Hepburn

Фотоальбом Audrey Hepburn>>>




happy birthday, жінки, фотохудожники, best films, кіно, краса, audrey hepburn, best actress, фото, жінки світу, персони, великі люди, femme fatal, гарно, google plus

Previous post Next post
Up