питання (із поточних майданних)

Feb 21, 2014 19:48

* * *



кілька попередніх ночей мені спати не давали події на майдані, тепер жеж - те саме не дає мені робити питання: "за что?"
невже більше ста жертв були за те, шоб кат і терорист залишався ще рік при владі як ніби нічого і не трапилось, хтось отримав якісь посади собі, європи і америки заспокоїлись, а юля нарешті виздоровіла і вийшла з тюремної лікарні?
політики, ви охуїли?! ви запитали думку Парубія, Яроша та інших з майданних когорт стосовно цього?
чому не сьогодні проголосовані архіважливі рішення по армії, міліції, прокуратурі і сбу? невже не зрозуміло, що не можна відкладати на потім?
нарешті, чому ніхто не виніс на розглід і голосування зміни до законодавства про президента? на Банковій, кажуть, "альфа" уже заступила на пост охоронцями. гарантовоч почуваєцця безпечно?
треба на законодавчому рівні встановити ліміт на утримання президента, наприклад, у 10 мін.зарплат на місяць, автомобіль "шкода" і 3 (три) охоронці. і це все - негайно. думаю, він на наступний день напише заяву про звільнення за власним бажанням і дремене на Алтай до тамтешніх шаманів чи на Афон до феесбешних старців. це все ж краще, ніж залишити його зачищати свої хвости ще на рік.
та й взагалі, скільки ще можна жити у країні, у якій державний прапор і гімн є символами спротиву, за які можна отримати кулю в голову?!




мудаки, сукибля, Україна, спротив, питання, думки, майбутнє, майдан, феєричні долбойоби, Україна політика, янукович межигірський, суспільство

Previous post Next post
Up