Приймайте участь!

Oct 31, 2013 17:30

* * *

Департамент містобудування та архітектури повідомляє про початок громадського опитування щодо майбутнього функціонального призначення Контрактової площі.

Протягом трьох наступних тижнів - до 21 листопада 2013 року включно, всі бажаючі можуть прийняти участь в опитуванні, що розміщено на офіційному сайті Департаменту за цим посиланням>>>
[http://kga.gov.ua/opytuvannja]



«Ми збираємо побажання киян, щоб вже найближчим часом обрати одне оптимальне рішення функціонального призначення Контрактової площі. Орієнтуючись на думку громадськості, зосередимо зусилля на розвитку публічного простору на території площі. Насамперед, необхідно звільнити площу від дисонуючих елементів, обмежити транспортне навантаження, здійснити благоустрій та озеленення, а також реставрувати фасади площі», - зазначив заступник директора Департаменту містобудування та архітектури Андрій Вавриш.

У рамках проекту «Київ Самобутній» Департаментом містобудування та архітектури планується чимало важливих заходів, що вдихнуть нове життя у територію всього Подолу.

Відповідно проекту «Київ самобутній» Контрактова площа має стати частиною великого пішохідного маршруту через вулицю П.Сагайдачного, Поштову площу аж до Дніпровських схилів включно.




Київ, поділ, my kyiv, місто, нерухомість, думки, суспільство

Previous post Next post
Up