Мудаки на марші

Jul 24, 2013 19:56

* * *
прагнучи бути "вструє", КО "Київзеленбуд" завело сторінку на фб, де час від часу постилось якесь УГ у стилі совкової пропагандядини.
проте сьогодні ці феєричні довбодятли вирішились відрапортувати як вони освоюють 30-мільйонний бюджет, що був щедрою барською рукою дарований відомством гауляйтера для розпилу з приводу т.зв. "свята-1025 хрещення всієї Русі" і зробили вони це дуже геніально генітально - руками своїй криворуких фотошоперів, які накалякали смішну картинку і повісили її у фб.
на всякий випадок - нижче її скрін, а оригінал цього ганебного витвору перебував ТУТ>>>



текст коментаря до фото:
КО "Київзеленбуд"
У столиці триває квіткове оформлення
До Дня Хрещення Київської Русі на столичних вулицях та проспектах з’являться 3000 жовтих, бузкових та білих хризантем. Зараз фахівці КО «Київзеленбуд» оформлюють цими квітами клумби і висаджують їх в термочаші. Східною квіткою у дизайнерських вазах та декоративних тумбах прикрашають Володимирську гірку, вхідну групу до Колони Магдебурзького права, Вокзальну площу тощо. Також триває вертикальне оформлення ними на вулицях Лаврській, І. Мазепи, Грушевського та інших.
«Загалом, ці квіти витривалі і зможуть прикрашати столицю України до жовтня, - зазначив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Царенко, - над оформленням наші фахівці працювали впродовж тижня. У перспективі у вересні плануємо висадити 20 тисяч хризантем».
Зауважимо, частина хризантем була подарована місту меценатом з нагоди святкування Дня Хрещення Київської Русі.

я щитаю, що ще років сто тому керівник вищезгаданої контори через таку ганьбу мав би застрілитись (як мінімум), це коли він мав честь і гідність, звісно. сумніваюсь, що генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Царенко вчинить іменно так
при цьому я ні на що не натякаю, але страшенно сумую, що за останніх сто років так змінились моральні підвалини

мудаки, Київ, феєричні долбойоби, ганьба, my kyiv, все на продаж, вам і не снилось

Previous post Next post
Up