Повідомлення для френдів

Feb 26, 2013 18:00

* * *

Любі друзі френди!
Кого, як і мене, цікавить добра музика, я намагатимусь ділитися інформацією про неї на новій жж-сторінці adamusic.livejournal.com, яка присвячена саме музиці: новинкам, що з'являюцця постійно по усьому світі і тим альбомам, що виходили раніше, але являють собою певне музичне явище.

Серед музики, яку я люблю є, переважно, джаз у всіх його проявах і напрямках (acid, blues, bossa nova, café, chillout, downtempo, easy listening, future, instrumental, lounge, nu jazz, vocal, тощо) і класичні композиції.

Такий поділ журналу викликаний моїм спостереженням, що не всі однаково цікавляцця музичним ухилом, а завантажувати френд-стрічки френдам тим, що нецікаво, мені не хотілося б.

Так що, ласкаво прошу на http://adamusic.livejournal.com ) Приєднуйтесь і долучайтесь, буду щиро радий бути у компанії меломанів, що також поділяють любов до гарної музики. До речі, на Last.fm мене можна знайти також як adamnet21.

А ця сторінка збереже свою попередню спрямованість: про життя і людей - думки, фото, цікаві факти і місце для спілкування.

Сподіваюсь на ваше розуміння і прихильне ставлення)

Щиро ваш,

adamnet



повідомлення, френди, поточне, жж, lj

Previous post Next post
Up