Наздоганяючи мрію

Jan 21, 2013 12:12

* * *

новий альбом божественної і розкішної Сари Брайтман, поліфонічна красива мелодія, яка щиро захоплює сучасним вокалом і ліричною тональністю

Sarah Brightman - Dreamchaser (2013)




Виконавець: Sarah Brightman
Назва альбому: Dreamchaser
Рік виходу: 22 січня 2013
Жанр: Vocal, Classical Crossover, Contemporary
Якість: m4a ( + Digital Booklet)
Бітрейт: ~256 kbps
Загальний час: 57:12 хв.
Розмір: 122 Mb
Label: EMI Music

Dreamchaser - це новий альбом класичної кросовер-суперзірки Сари Брайтман, який побачить світ 22 січня 2013 року. Перша його пісня під назвою Angel - ексклюзивний перший сингл, включений у довгоочікуваний новий альбом.
Весь треклист і назви усіх пісень не будуть можливо відповідати усім очікуванням цього разу, але перший трек Angel так вишукано виконаний, як нам і хотілося б почути. Перший сингл з піснею Angel стає сенсаційною мелодією, яка щиро захопить сучасним вокалом і ліричною тональністю, якими Sarah Brightman і славицця.
Dreamchaser, безумовно, буде одним із найгарячих нових релізів у 2013 році. З 180 золотими та платиновими нагородами в більш ніж у 40 країнах по всьому світу, в тому числі її хіт №1 у Великій Британії під назвою I Lost My Heart to a Starship Trooper, Dreamchaser може стати її новим альбомом, який на ракеті злетить у стратосферу.
До речі... У прямому ефірі новин Sarah Brightman представила докладну інформацію про її майбутній політ на міжнародну космічну станцію цього (2013) року. Найближчим часом буде представлено більше інформації стосовно цього нового для Сари виду діяльності, але можна сказати, що Сара Брайтман почне свою підготовку до ролі космонавта, після проходження попередніх тестувань.
Отак.


Tracklist

01. Angel
02. One Day Like This
03. Glosoli
04. Lento e Largo from Symphony No.3,
05. B612
06. Breathe Me
07. Ave Maria
08. Eperdu
09. A Song of India
10. Venus And Mars
11. Kaze no Torimichi

Проморолик і сингл Angel

image Click to view


http://www.youtube.com/watch?v=WBm2zYFZRsI

Закачати альбом:  turbobit :: borncash :: uploaded

vocal, sarah brightman, jazz, класика, джаз

Previous post Next post
Up