Сьогодні - Gérard Xavier Marcel Depardieu

Dec 27, 2012 12:41

* * *
"Треба бути дуже розумним, щоб зіграти дурня"
"Я абсолютно позбавлений марнославства, тому я ніколи не прагнув зробити кар'єру. Немає нічого дурнішого, аніж успіх. Не можна долати стометрівку за 9,9 секунди в кожному забігу"
"Смак вина легко виявляє фантазію і артистичну натуру виноградаря. Відразу можна відрізнити, хто творить божественний напій, а хто жене комерційний продукт"
"Мій рецепт молодості і щастя - це любов і вино"
(ц) Жерар Депардьє




1948

Людина непересічної історії, що фактично зробила себе сама у класичному розумінні цього вислову, талановитий бельгійський актор, творчий спадкоємець великого Ґабена, автор і виконавець, гурман, власник двох ресторанів у Парижі і автор кухарської книги, прихильник доброго вина і сам винороб, господар шато XII ст. у долині Луари з виноградниками, вина котрого відомі у всьому світі, кавалер ордену Почесного легіону, друг України і особистий друг кількох її президентів, той, що порвав з батьківщиною через травлю, одним словом - L'Insoumis.
Сьогодні йому 64. Вітання маестро!)

happy birthday, cinema, best actor, кіно, кіноактори, cinéma français, gérard depardieu, франція, французьке кіно, великі люди, france

Previous post Next post
Up