Сьогодні - Ava Gardner

Dec 24, 2012 09:01

- Ви малюєте? - запитали у героїні Ави Ґарднер у фільмі "Сніги Кіліманджаро" Сінтії Ґрін.
- Ні, - похитала головою вона.
- Ліпите?
- Ні.
- Так чим же ви займаєтеся?
- Просто намагаюся бути щасливою.



1922

Чоловіки вмирали заради неї, вона вмирала заради своїх обранців, повна вогню і темпераменту.

Всього Ава Ґарднер зіграла у кіно більше шести десятків ролей. Це були найрізноманітніші героїні, але майже всіх їх об'єднувала невдоволеність і неспокійний норов. Вона знімалася у кіно досить довго, органічно перейшовши до вікових ролей, не втрачаючи привабливості навіть у старості.

Її особисте життя - бурхливі шлюборозлучні процеси і судові розгляди були відомі публіці так само добре, як і її ролі. Про все це широко писала преса, підігріваючи ще більший глядацький інтерес до красуні-кінозірки. Вона була одружена тричі: за кіноактором Міккі Руні, зіркою Голлівуду 40-х, за музикантом Арті Шоу, проте лише офіційний шлюб з з кіноактором і співаком Френком Синатрою з 1951 по 1957 рік Ава пронесла у своєму серці протягом усього свого життя.

Невеликий фотоальбом>>> однієї з найяскравіших зірок Голлівуду 40-х/50-х років минулого сторіччя, номінанта премії «Оскар», котра увійшла до переліку найбільших кінозірок у історії Голлівуду, власниці «обличчя ангела і тіла богині», яку часто називають однією з найкрасивіших актрис XX століття.

happy birthday, best cinema, best actress, ava gardner, жінки світу, femme fatal, гарно

Previous post Next post
Up