Нарешті наші діти отримали приклад для наслідування

Sep 15, 2010 18:27

Всі сумніви величезної кількості українських батьків, які не знали, що розповідати (а точніше, що не розповідати) дітям про дядька, портрет якого тепер висить по школах з підписом «Президент України», повністю розвіяв прем'єр-міністр Микола Янович Дапашліви Азаров. Після того, як він вивів на чисту воду мобільного оператора під ТМ «МТС», сьогодні він побажав дітям брати приклад з Януковича, який «пройшов через інтернати».

«У вас є дуже сильный пріклад нашего Президента, котрый выховувался без батькив, як вы знаете, прошел через интернаты, и стал Президентом. Тобта, людына сама себя зрабыла, сама себя провела по жыттю, спираясь, пэрш за всэ, на свий характер. И зараз вы находитесь в том вике, когда все дороги видкрыті и есть все мажливасти», - сказав Микола Янович.

Прозвучала ця заява під час спілкування з членами української делегації Генасамблеї міжнародної громадської організації «Всесвітня дитяча ліга націй».

Азаров також пошкодував, що не здогадався вивчити українську мову «в 12-13 років», коли йому хоч щось у голову лізло.

«Что такэ 12-13 рокив? Самое время для вывчення иностранных мов. Можна навить полиглотом стать - две, три, четыре мовы цилком можна у таком вици осилить. А калы людына знает даже две мовы, то это уже хорошо - сто видсоткив она по життю не пропадэ», - наголосив прем'єр.

До того ж добродій Азаров порадив дітям не чекати милості від когось, а самостійно будувати собі спортивні майданчики і проводити свій вільний час у дворах.

«Тут великих грошей не потрибно - потрибно только бажання. Потрибно, шоб найшлися таки энтузиасты, яки абладналы бы найэлементарнишыми засобами майданчик», - сказав ДапашлівиАзаров.
«Я згадую своё дытинство. Я не думаю, що тоди у державы было багато грошей. Мы сами зробили у себе во дворе баскетбольный майданчик, натягали волейбольну сетку. И в футбол грали, и в волейбол, и в баскетбол. И увесь вильный час проводили во дворе», - зазначив прем'єр.

Дійсно, приклад дуже сильний. Правда, незрозуміло звідки взялися інтернати. Широко відомо, що Віктор Федорович закінчив забуцанузвичайну школу в місті Єнакієве, причому, як стало відомо 1 вересня 2010 року,  як твердий хорошист і мало не медаліст, просто якимось дивом не отримавши Ленінську премію з фізкультури (див. більш детально ТУТ>>>), і ні у яких інтернатах «по несознанкємолодості» поміченим не був...  Але трохи подумавши, можна припустити, що насправді Микола Янович у даному випадку мав на увазі, мабуть, дещо інші виправно-трудовіінтернати. І таки да, цю школу життя Віктор Федорович відтрубивпройшов з честю: чіфіром не зловживав, траву не курив, за пєтушньою не ганявся, співпрацював з вертухаямиадміністрацією і обидва рази твердо ставав на шлях виправлення. Чим не приклад для підростаючого покоління?.. Та й сам М.Я. ДапашлівиАзаров, до слова сказати, по молодості теж був не ликом шитий. От послухаєш людину - так і постає перед очима дивна картина молодості майбутнього прем'єра: облаштовують пацани баскетбольний майданчик, натягають на ньому для чогось волейбольну сітку - і давай у футбол ганяти... Дуже прикольно. Не вистачає тільки хокейного шолома на голові, ластів на ногах, санок у руках, барабана на шиї і колоди карт з голими дєвками у кишені...

Деталі дивіцця ТУТ>>>

Діти наше все!

феєричні долбойоби, азаров, перли, політ-агіт, Янавичь

Previous post Next post
Up