Дещо із реклами. Sex Sells

Jun 16, 2011 21:12

Заради свого продукту маркетологи і рекламісти частенько свідомо йдуть на провокацію, зловживаючи у рекламі сексом та еротикою.



Крем для шкіри - більш сексуальні коліна

Формула маркетингового успіху "sex sells" завжди виручить рекламіста за відсутності креативної ідеї. Принти з відвертими сексуальним підтекстом роблять не тільки для таких тематичних категорій товарів, як презервативи, лубриканти або нижня білизна, але і для пива, матраців, студій фоторетуші, таких відомих молодіжних марок, як Diesel, Wrangler, Axe і багатьох інших.

Раніше я вже писав про данську компанію Bestseller, що володіє відомим брендом чоловічого одягу Jack&Jones, яка влаштувала бомбовий ефект, вийшовши на ринок зі своєю новою рекламною кампанією Jack&Jones Fitness Club. Там тоже було замішано на таких собі неслабих "sex sells"-засадах. І це було гарно.

Іноді секс в рекламі тонкий і красивий, а іноді вульгарний, недоречний і для когось навіть образливий. Сприйняття - річ суто індивідуальна. Принти, які сміливо можна назвати занадто сексуальними для реклами цих товарів наводяцця ...



Презервативи зі смаком справжніх фруктів



Chupa Chups для дорослих



XXL - дійсно великий

(Більше постерів тут...)

* * *

маркетинг, реклама, секс

Previous post Next post
Up