Матусі, чоловік привіз від свекрів великий оберемок зеленого часнику, ще жується. Ми таке зазвичай їмо вприкуску з борщами-супами, але стільки - не з'їмо
( Read more... )
Ще смачна намазка з творгу, часнику та кропу. Творог повинен бути не дуже сухий щоб намазка не кришилась. Сир перебиваєте блендером або перетираєте через сито для однорідності, додаєте різаний кріп, часник, сіль та перець. Дуже смачно і без майонезів:-)
ой дякую за ідею! зробила вчора печінковий торт і замість традиційних моркви й цибулі поклала туди творог з часником, мммм, нямка а сьогодні - часник + залишки вершків і кефіру - такий смачнючий соус до вермішелі вийшов, ледь зупинилася :)
Я курицу терзаю) У нас ее с супа никто не ест, поэтому отделяю мясо от костей и перекручиваю с зеленью, чесноком и парой ложек сметаны. Выходит типа паштет, но есть надо быстро - день/два, чтобы не скис. А еще в детстве уплетали морковку на мелкой терке+чеснок+сметана (майонез).
Comments 6
Reply
зробила вчора печінковий торт і замість традиційних моркви й цибулі поклала туди творог з часником, мммм, нямка
а сьогодні - часник + залишки вершків і кефіру - такий смачнючий соус до вермішелі вийшов, ледь зупинилася :)
Reply
А еще в детстве уплетали морковку на мелкой терке+чеснок+сметана (майонез).
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment