Шукаю рецепт і про перекуси на природі

Apr 20, 2015 18:06

Матусі, чоловік привіз від свекрів великий оберемок зеленого часнику, ще жується. Ми таке зазвичай їмо вприкуску з борщами-супами, але стільки - не з'їмо ( Read more... )

питание: рецепты

Leave a comment

Comments 6

opi_on April 20 2015, 16:20:39 UTC
Ще смачна намазка з творгу, часнику та кропу. Творог повинен бути не дуже сухий щоб намазка не кришилась. Сир перебиваєте блендером або перетираєте через сито для однорідності, додаєте різаний кріп, часник, сіль та перець. Дуже смачно і без майонезів:-)

Reply

anne_3t April 22 2015, 16:44:22 UTC
ой дякую за ідею!
зробила вчора печінковий торт і замість традиційних моркви й цибулі поклала туди творог з часником, мммм, нямка
а сьогодні - часник + залишки вершків і кефіру - такий смачнючий соус до вермішелі вийшов, ледь зупинилася :)

Reply


crafty_craftess April 20 2015, 19:26:37 UTC
Я курицу терзаю) У нас ее с супа никто не ест, поэтому отделяю мясо от костей и перекручиваю с зеленью, чесноком и парой ложек сметаны. Выходит типа паштет, но есть надо быстро - день/два, чтобы не скис.
А еще в детстве уплетали морковку на мелкой терке+чеснок+сметана (майонез).

Reply

anne_3t April 22 2015, 16:57:27 UTC
о, это прикольный вариант с перекрученным мясом, спасибо)

Reply


feiko April 21 2015, 17:20:19 UTC
Можно заморозить, и потом добавлять в борщ, жаркое во время готовки

Reply

anne_3t April 22 2015, 16:57:59 UTC
ага, вариант, спасибо)

Reply


Leave a comment

Up