І я з анархічним постом про все підряд))

Oct 17, 2014 09:31

1) Пісочниця в квартирі
Спершу поділюсь знахідкою. Хотіла оформити красивим постом з фотографіями, але до того не скоро руки дійдуть. Купила малому таку штуку, як кінетичний пісок, виробник wabafun, оригінальний сайт легко гуглиться, і на кідстафі є. Це пісок з якоюсь добавкою, завдяки якій він стає як мокрий пісок на березі річки, з нього виходять дуже гарні пасочки, але при цьому він не розлітається навколо (майже, окремі купки піска можуть відвалюватись, але окремих піщинок нема), не прилипає до рук чи одягу. Наприклад, я брала обв*язану кульку - слінгоіграшку, вдавлюю її в пісок - на піску чітко продруковується фактура в*язання - на нитках кульки ані піщинки. Можна катати ковбаски і різати, робити справді красиві тортики, відбитки і т.п. В мене малий наче й не фанат пісочниць, але з цим піском грається доволі довго. Та й я сама граюсь))
Це, звісно, момент, що там за добавка в ньому, але продукт наче європейський, може все ж перевірений хоч якось.
А які у вас є штуки для ліплення чи для отакої от пісочної гри?
2) Про льодяник на паличці
Подарували якось моїй дитині на площадці льодяник на паличці. Окреме питання про те, як мені не подобається, коли моїй дитині щось тицяють, не спитавши мене... Я тоді якось все обіграла, пояснила, що це шкідливо для зубів, малий спробував його вдома і трошки, а потім я його тихо позбулась, думала, що не згадає більше. Але маємо факт - цукерка на паличці розбила дитині серце :)
Постійно згадує про неї, просить купити в магазині, бере в конструкторі дорожні знаки, які нагадують таку цукерку на паличці і смокче в роті :/
Є якісь альтернативи? Щось таке приготувати вдома, але без цукру, чи щоб не лише цукор там був? Чи якісь корисні ласощі на паличку настромити, але такі щоб смоктати можна було? Як ви взагалі чините в таких випадках? Може, якщо вирішено, що таке ми не їмо - то й далі стояти на тому, що таке ми не їмо і все тут, ніяких замінників? Коли дитині щось тицяють, відмовляєтесь, чи берете, чи це залежить від того, хто і що тицяє? А як дитині все це пояснюєте? Поговоріть зі мною, бо я щось плутаюсь вже.

3) І на закуску, у кого є таке диво техніки, як пароочисник? Він реально може без хімії прибрати, наприклад, жовті плями жиру на стінці біля плити, чи відчистити заляпаний олією і пригорілий лист з духовки?

питание: рецепты, поделиться: находка, дети: 3-5 лет, женские советы: бытовая техника, женские секреты: уборка

Previous post Next post
Up