"Рідна Хата" - нестандартне придорожнє кафе, радість вишивальниці

Feb 24, 2020 01:48

Коли автобус "Варшава-Київ" зупинився біля чергового придорожнього кафе вже на території України, водії показали нам, в який бік бігти до туалету, а самі перекурили і зайшли до величенького будинку з фальш-брусу і написом "Рідна Хата" на фасаді. По очах побачила - будуть обідати! Я й сама не проти була перекусити чи хоча б випити гарячого чаю, тож пішла за ними.

Всередині мене зустріло диво!..





Кафе як кафе: вагонка на стінах і стелі, кольорові холодильники з напоями, прилавок з котлетами і столи з клейонкою. Але від стіни до стіни - гірлянди з білосніжних вишитих рушників!



Також вишивки - часто-густо вінтажні - прикрашали стіни і стовпчики, що підтримують стелю.



Однією темою роботи не об'єднані. Дуже багато квітів і портретів.



На поличці стоять фарфорові статуетки. Такі можна знайти у старих сільских хатах.



Після поїздки купила "Гадання на ромашці" і собі на OLX, хіба що моя дівчина в простішій сукні. Коштує копійки, приємних емоцій багато.

Ого, який макіяж у парубка!.. :)



Як видно на фото, все чисто і охайно. Рушники білі, сміття поміж фігурок не валяється, жуйки не наліплені. Помітно, що за інтер'єром доглядають.

Доречі, поруч з кафе стоїть невеличкий мотель. В кімнатах не була, але знайшла пару фото на Гугломапах. Вишиті рушники прикрашають навіть невеличкі номери.

Що стосується безпосередньо кафе, то кухня домашня, а ціни приємні для Києва. Борщи, котлети, гарніри і салати гривень по 15-30. Столи чисті, обслуговування швидке.

Кафе "Рідна Хата" з мотелем і великою автостоянкою знаходиться на трасі М07 в Лугинському районі Житомирської області, поблизу села Литки. Як їхати з Києва, то за Коростенем. Гугловський плюс код: 2CW7+43 Litky, Zhytomyr Oblast



фото, україна, вишивка, подорожі

Previous post Next post
Up