Співпраця з окупантом

Dec 09, 2014 01:56

Оригинал взят у ivan_911 в Співпраця з окупантом
Тільки лінивий не говорить про те як Росія вілоромно анексувала Крим, як російські війська не менш віроломно і цілими танковими корпусами вторглися на суверенну територію України. Росія цинічно фінансує тероризм, посилає тисячами своїх солдат, і всіляко шкодить Україні.

Але - дивні речі відбуваються.
Якось непомітно ведуться якісь перемовини з окупантом.
То електроенергію будемо у них купувати, то з 11 грудня Путін, все так же цинічно і віроломно... відновлює постачання газу не територію України. Уже і НАК "Нафтогаз" приготувався приймати такий потрібний для України, особливо взимку газ.

Навіть не знаю, ви, хлопці, або труси знімайте, або з рибки злазьте, або випльовуйте... що там у вас в роті...



зі
причому І Президент і уряд і депутати, які ще не зовсім втратили зв"язок з реальністю, дуже нариваються на протидію психів у ВР, різних комбатів і неврівноважених пацієнтів психушок накшталт Тані, вибачте, Чорновол, яка уже не гаючи часу розродилася довжелезним дописом у блозі УП, який можна, звичайно, не читати (як і все що пише депутатка... о Боги!! вона - депутат!) достатньо лише заголовка - "Купувати вугілля у сепаратистів чи Росії, це оплачувати патрони, якими нас вбивають"
Месідж для буйних зрозумілий.
Ну і "Свобода" напоготові, їм втрачати нічого, будуть продовжувати роботу по розвалу України.

незалежні "експерти" і прочіє грантоїди підливають масла у вогонь - як по указці:

Всяк в Україні знає, що у нас війна. З Росією. Цей факт визнано міжнародною спільнотою - Росія не посередник у врегулюванні внутрішнього громадянського конфлікту в Україні, а його сторона, його головний натхненник і постачальник усіх типів ресурсів для його розгортання.

Чому факт війни з Росією не знаходить свого відображення у політичних документах постреволюційної української влади, починаючи з Коаліційної угоди? Чому український уряд, на відміну від усіх цивілізованих країн, уникає запровадження реальних економічних санкцій проти Росії? Чому наша влада зрадила своїх громадян в окупованому Криму, позбавивши їх статусу резидентів української держави, мляво реагуючи на факти вбивств та викрадень людей на суверенній, хоча і окупованій території України, порушення там людських та громадянських прав? Чому Україна продовжує забезпечувати транспортне сполучення в інтересах окупантів? Чому не розриває дипломатичних стосунків з інтервентом?

http://blogs.pravda.com.ua/authors/matvienko/54859523e27f3/

эуропейские ценности, компроматанк, цэ зрада, денежный вопрос, шедеврально

Previous post Next post
Up