עוגיות האגוזים של אידה קליינמן

Oct 19, 2015 22:11

Какая история!...

http://xnet.ynet.co.il/food/articles/0,14567,L-3094999,00.html


לבצק 200 גרם חמאה
1 חלמון
1 גביע שמנת חמוצה
1/2 2 כוסות (350 גרם) קמח תופח

למלית 300 גרם קונפיטורה תות
150 גרם אגוזי פקאן טחונים
4 כפות סוכר וניל
1 כפית קינמון
כמה קוביות רחת לוקום חתוכות למלבנים דקים
לקישוט אבקת סוכר

אופן ההכנה 1.מערבבים היטב את כל חומרי הבצק, למעט הקמח. לאחר שמקבלים תערובת אחידה מוסיפים את הקמח בהדרגה, תוך לישה. לשים רק עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים את הבצק בפלסטיק נצמד ומכניסים למקרר לשעה.
2.מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
3.מקמחים קלות את משטח העבודה. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. מרדדים כל חלק בתורו למלבן שגודלו קטן במקצת מזה של תבנית התנור, ומורחים שכבה דקה של קונפיטורה. מפזרים מעל מתערובת האגוזים, סוכר וניל וקינמון בשכבה דקה.
4.מסדרים שורה של פרוסות רחת לוקום סמוך לאחת מצלעותיו הקצרות של המלבן, ומגלגלים לגלילה.
5.אופים כ-30 דקות, עד שהמאפים מזהיבים.
6.פורסים את העוגיות באלכסון, בעודן חמות. לאחר שהן מתקררות מפזרים עליהן אבקת סוכר.

иврит, печёное, Рецепты, орехи, десерт

Previous post Next post
Up