מתכון לחזה עוף אפוי בציפוי אגוזים וקוואקר

Jun 11, 2013 00:45

Печёный куриный шницель, панированый в овсянке и орехах


http://food.nana10.co.il/Article/?ArticleID=982846

חומרים:
600 גרם חזה עוף, משוטח לשניצלים (מבקשים מהקצב)

--------------------------------------------------------------------------------

¾ כוס קוואקר

--------------------------------------------------------------------------------

¾ כוס אגוזי מלך קלופים

--------------------------------------------------------------------------------

2 ביצים, טרופות

--------------------------------------------------------------------------------

5 כפות קמח

--------------------------------------------------------------------------------

כפית חרדל גרגרים

--------------------------------------------------------------------------------

1/2 כפית מלח

--------------------------------------------------------------------------------

1/2 כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
מניחים את הקוואקר ואגוזי המלך במעבד מזון וטוחנים בפולסים לפירורים גסים.
מסדרים עמדת ציפוי: בקערה אחת, מניחים את הקמח עם המלח ובפלפל, בקערה אחרת טורפים את הביצים עם החרדל ובאחרת את תערובת הקוואקר והאגוזים.
טובלים את חזה העוף בקמח המתובל, לאחר מכן בביצה ואז בתערובת הקוואקר, כך שיהיה עטוף מכל הכיוונים.
מסדרים את חזות העוף בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מרססים בספרי שמן (זה עוזר לציפוי להזהיב) ומעבירים לתנור ל-13 דקות בערך או עד שתערובת הקוואקר הזהיבה וחזה העוף התבשל לחלוטין.
מגישים מיד, ביחד עם חרדל וסלט ירוק.

из мордокниги, курица, Рецепты, орехи, мясное

Previous post Next post
Up