קיש ברוקולי וגבינת צ'דר

May 12, 2013 02:05

мой любимый киш брокколи!
Цадиким! они ещё и рецептами делятся!



מרכיבים לבצק:
1 כוס קמח
50 גר' חמאה
1 ביצה
קורט מלח
אופן הכנת הבצק:
1. נרכך את החמאה בקערה ונוסיף לה את הקמח והמלח עד לקבלת מרקם פירורי (שטרויזל).
לאחר מכן, נוסיף את הביצה ונערבב עד לקבלת בצק חלק ואלסטי.
2. יש להניח את הבצק במקרר למשך שעה ולאחר מכן לרדד ולהכניס לרינג.

מרכיבים לרויאל:
250 מל' שמנת מתוקה
1 גביע שמנת חמוצה
2 ביצים
5 כפות גבינה 9% או 5%
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית אגוז מוסקט טחון
אופן הכנת הרויאל:
1. נערבב הכל יחדיו עד לקבלת מרקם חלק.

מרכיבים למלית:
200 גר' ברוקולי קפוא (מופשר)
50 גר' גבינת צ'דר
קורט מלח
קורט פלפל שחור גרוס
20 גר' חמאה

אופן הכנת המלית והרכבת המנה:
1. יש להקפיץ את הברוקולי והחמאה במחבת שחוממה מראש.
2. מיד לאחר, נוסיף את התבלינים וכשתי דקות נוספות, נוסיף את הגבינה.
3. נוריד מהאש את המחבת ונמתין עד לקירורו של הברוקולי.
4. לאחר מכן, נניח את המלית בתוך הרינג המרודד עם הבצק.
5. מעל, נוסיף את הרויאל ונאפה בתנור שחומם מראש ל170 מעלות במשך כחצי שעה.
с сайта "Бликер бейкери"

киш, овощи, Рецепты, праздники, молочное, любимое

Previous post Next post
Up