Нелегальные бабушки-2

Jun 27, 2018 15:25

Ранее уже писал по поводу нелегальных бабушек. А вот на днях пообщался с сотрудниками органов опеки разных населенных пунктов одной русской области - они мне сказали, что ситуация нередкая и им знакомая ( Read more... )

право

Leave a comment

prognadzvy4ajn September 25 2018, 14:14:04 UTC
Перекажіть, будь-ласка, юзеру erfarot котрий сам не знає, що viн сказати хоче, чому та навіщо, але клавіші все одно натискає наступне:
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
https://ibigdan.livejournal.com/22590613.html?thread=865743509#t865743509
erfarot wrote:
===
"Гриценко пробув Міністром оборони десь пів року" - твої слова
===
Пояснюю на прикладі:
Як-що я скажу що ти -- не підор, то це буде брехня, бо ти є саме підор й мені про це достеме͡нно viдомо. Так само, твер͡дже͡ння (а саме: "Гриценко розпродав половину армії", "саме й виключно Гриценко винний в тому що замість 10 БТРів у баталіоні їх 2") що їх тиражує латентний гомосексуаліст ібігданчик для йнших підорів на кшталт тебе є брехнею та наклепом.

АЛЕ

Як-що я назву тебе просто підором, а не тупим гнійним вийібаним підорасом, це фактичної суті не змінить, так само не viдмінить моєї пропозиції повісити тебе на власній краватці попередньо запхавши окуляри в дупу. Так само мои слова "десь пів року" viд котрих я, до речі, не viдхрещуюсь -- то просто ти, совок, не можешь не брехати -- ніяк не змінюють фактичною суті: те що транслює латентний гомосексуаліст ібігданчик є брехнею та наклепом а ти є підором! Якщоб я навів дати з вікі, ви б, підори, й до вікі приколупалися чи ще бозна до чого: ви ж, підори, не думаєте: тільки доколупуєтеся. От ти точно впевнений, що дати в вікі viдповідають дійсності? -- Ви ж, підори, ні в чому не впевнені: самі вирішити не можете: то було "два роки" чи "майже три"!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Reply


Leave a comment

Up