(no subject)

Apr 17, 2005 15:27

Eerst even een zakelijke mededeling; mocht iemand ooit om wat voor reden dan ook de behoefte voelen om een auto voor me te kopen: http://www.edmunds.com/media/reviews/generations/ford.mustang/67-68.ford.mustang.500.jpg <3

(jazeker, een Pimp My Ride weekend op MTV kan er nog eens voor zorgen dat meisjes automerken leren kennen!)

Ik heb al helemaal bedacht hoe ik op Pimp My Ride ga komen. Ik leen de videocamera van een vriendin, ga naar een autokerkhof, en film een wrak. Vervolgens vertel ik hoe ik in mijn weekenden Nederlandse les geef aan kansarme kindertjes, elke vakantie in Afrika ga zitten om dorpen te bouwen, na school elke dag naar mijn demente opa ga om zijn luier te verschonen, en daarna doorga naar mijn after school job als mijnwerker, om geld te verdienen voor mijn moeder die sinds haar ongeluk niet meer kan werken. Mijn vader ken ik niet, die is voor mijn geboorte vermist geraakt, maar ik vermoed dat hij omgekomen is op 9/11. Bovendien heb ik ambities om met het geld dat ik verdien met mijn tweede baantje als schoonmaakster naar collage te gaan, omdat ik hersenchirurg wil worden. Dit alles terwijl ik dagelijks de strijd aanga met mijn zeldzame nierziekte. Terloops laat ik nog even vallen dat ik mijn hele leven er al van droom een tv te bezitten, maar dat we daar thuis geen geld voor hebben, en dat ik een grote voorkeur geef aan de kleur donkerrood. O, en ik houd erg van laptops, maar dat hoeven ze natuurlijk helemaal niet meteen als hint op te vatten.

'O, o, hier moeten we iets speciaals van maken', denken de coole hiphop-monteurs van West Coast Customs dan, nadat X-to-the-Z-Xzibit mijn levensverhaal met tranen in zijn ogen aan hen heeft verteld. Daar gaan we dan! En dan nemen ze mijn autowrak en stoppen er allemaal coole snufjes in en verven hem donkerrood. Ze stoppen er 6 laptops in, en een speciaal lichtgevend automatisch karretje voor mijn schoonmaakspullen. Op de buitenkant schilderen ze nog een paar vlammen (wat hebben die gasten toch met vlammen?), en dan maken ze hem snel schoon, want ik kom eraan.

Ik kom uiteraard nietsvermoedend aanlopen, in de vooronderstelling dat ze slechts een nieuw likje verf op mijn trouwe vierwieler hebben gesmeerd. Maar nee! Wat een pimp is my ride nu! Onmiddelijk nadat ze de hoes van mijn nieuwe auto hebben gehaald begin ik te gillen, om twee seconden later in huilen uit te barsten en vervolgens flauw te vallen. Ik kom bij, geef alle hartverwarmend glimlachende monteurs en Xzibit een dikke knuffel, en Xzibit maakt een woordgrap waarna hij in een hysterische lach om zichzelf uitbarst. Ik krijg als extra presentje nog een breedbeeld-tv voor thuis, en ik word officieel gepimpt. Daarna rijd ik extatisch glimlachend uit beeld, en bedank in de camera MTV nogmaals. The End.
Previous post Next post
Up