Взбрикнувся комплекс отлічніци

Mar 13, 2010 00:49

Навіяло постом yusmal ...

Мої очумілі ручки вміють немало. От учора серед ночі обнаружила крем на ковдрі, якою вкриваюсь. Як він туди потрапив? Намастила руки перед сном і... вирубилась. НАВІТЬ РОЗТЕРТИ ЙОГО НЕ ЗМОГЛА.



вишивати (іноді хрестиком, іноді гладдю, люблю і так, і едак), фоткати і фотошопити, писать пронікновєнні статті і брати охуєнні інтерв"ю... Не кажучи вже про таке часовбивання як орігамі чи флористика.
А час для себе? Масаж, чи солярій, чи хоча б п"яти пошкребти...

Натомість цілими днями займаюся дівчатами: 15 хв на плавання + 50-60 - на вправи і масаж (це з молодшою), прогулянки на вулицю або на балкон, приготування їдла і - поки годую малу - читаю старшій. Памперсами користуємося лише надворі, намагаюсь висаджувати (мені це звучить як про квіти :-))

Тимошенко нічим не краща за мене. :-) В мене також з часу для себе є лише почистити зуби. Зрозуміла, що "оптом дешевше" - разом укладати їх спати, або, коли є хтось із бабусь, піти купатися разом зі старшою.

...Якщо нема дітей - роби що хочеш - ходи на фітнес, або на які завгодно курси, або в кіно. Ти належиш собі, і все.

Не подумайте, що я жаліюсь. Ні, тепер дуже філософськи ставлюся до багатьох речей + ще зучора мене дуже згармонізувала музика Діми Красноухова (ну, я піарила у своєму жж).

Я дійсно насолоджуюся материнством. І гадаю, що для всього в житті є свій час. В тому числі і для пелюшок-підгузок та сидіння на горщику. В будь-якому разі, я не жалкую, що у мене є мої дівчата.

Розміщу тутечки хоча б фотоколажну Марусю двохмісячної давності:




мої дівчата, мама-киця

Previous post Next post
Up