Бабуся

Mar 13, 2012 14:13

Вчора у мене гостював Саша x_good_boy . Ми разом пекли пиріг за рецептом його бабусі (щоб потім з"їсти у день числа "пі", 14 березня, ага!) і згадували своїх бабусь. Сашко розповідав про свою - їй 91 рік ("Ого! - сказала я. - Вона ще жива? - Ну, так, нічого іншого мені не повідомляли, - відповів Саша". (Він родом з Криму, там і живе його бабуся), вона пройшла усю війну медсестрою, врятувала не одне людське життя, а потім іще більше 10 років працювала педіатром (При цьому Саша згадує, як у дитинстві порізав пальця, а бабуся вправно його забинтувала). Вона була родом з Кубані, мала густе чорне волосся і чоловіка офіцера...

А сьогодні Саша дзвонить мені і запитує, чи немає у мене екстрасенсорних здібностей. "Ну, очевидно, не більше, ніж це зазвичай буває у звичайних людей" - сказала я.

Вчора його бабуся померла...

Мабуть, не просто так були всі ці вчорашні спогади. Добре, що людина прожила довге і немарне життя.

До речі,

3 яйца и стакан сахара смешать миксером, добавить 250 грамм маргарина
и чайную ложку соды, погашеной уксусом, еще раз перемешать, добавить
2 стакана муки. Получится тесто для коржей. Коржи печь в духовке до
порозовевшего состояния (где-то 25 минут), противень смазать маргарином.

Смешать два стакана сметаны (20% жирности) и один стакан сахара, намазать
этой массой остывшие коржи, верхний корж посыпать раздавленными бутылкой
грецкими орехами. Поставить в холодильник на 3 суток пропитываться.

Можете спробувати.

спогади, пам"ятаю, старовинне, весна, сумно

Previous post Next post
Up