(no subject)

Mar 19, 2007 13:28

уф, добралась до жж.
Выходные прошли продуктивно, местами весело, местами грустно, но очень уж насыщенно эмоциями. 
Настолько насыщенно, что на просмотр показательных выступлений гимнасток у меня сил не хватило.
От похода на fashion week ощущуения противоречивые. Поскольку посещение подобного мероприятия для меня было в новинку и очень волнительно, было особенно неприятно оказаться в какой-то момент брошенной одной среди этой толпы (тем более, что любая толпа, даже знакомых мне людей, для меня каждый раз испытание)  
Ну а если говорить исключительно о моде, то одежда от Annette Gortz мне пришлась по душе (особенно весенне-летняя коллекция). Недостаток цветовой гаммы вчера компенсировался покупкой зеленых и желтых ниток для будущей настиной майки:))
"Театр кави" вчора став саме тим місцем, яке мені було потрібне (Гапєшечка, дякую), саме та атмосфера... І я хочу ту величезну валізу...
А прийшовши сьогодні вранці на роботу, я зрозуміла, що все ж таки все не так погано, що на даному етапі мені вистачило б тижневої відпустки і кардинальні зміни ще не потрібні... просто, можливо, кудись поїхати на кілька днів, де я ще не бувала...
Дискусійний клуб в суботу став корисним для мене заходом. Не можу  сказати, що я дізналась про щось нове з основної частини дискусії (все ж таки перечитано мною на цю тему було багато), а от заключний виступ Марії був для мене своєрідним відкриттям і я б її слухала й слухала, й слухала, ну дуже вже цікаво розповідає.
І дівчина Маша в галереї Цех - один з приємних спогадів цих вихідних.
Ой, і настусина сестра - теж Маша:)) Яке популярне ім'я у минулий уікенд:))
А ще, а ще:))) А ще в мене тепер є новий телефон, я до нього звикаю і скачала вже туди трохи музики:) 
І надворі світить чудове сонечко, так гарно:)))

впечатления

Previous post Next post
Up