Covenant,Rotersand enClient...

Feb 05, 2006 15:42


Gister was het dan zover...
De avond waar ik al een tijdje naar uit keek,sinds begin dit jaar.
Eindelijk weer Covenant zien en zo ie zo was het ook het eerste feestje voor dit jaar,dus een beter begin kon ik me niet voorstellen.

Eenmaal aangekomen in P60 bleek dat we net op tijd waren voor de eerste band.Waar ik eerst dacht dat client zou aftrappen,bleek die eer wegelegd voor Rotersand.
En ik moet eerlijk toegeven naar mate ik ze meer zie,des te beter vind ik hun"live"vind optreden.
De show was net wat gelikter,als hun vorige en het publiek had er duidelijk veel zin.Kortom een goede opwarmer voor het geen wat nog zou komen.

Na Rotersand was het de beurt aan Client.
En opzich klonk het muziekaal gezien helemaal niet verkeerd,maar blijkbaar dacht het het publiek daar wat anders over.
Waar bij Rotersand de zaal nog behoorlijk gevuld was,was het bij client zowat gehalveerd.Nou goed de mensen die er nog stonden hebben er van genoten en dat is het belangrijkste.Maar naar mijn mening was het toch een beetje de vreemde eend in dit trio.

Toen client klaar was en de korte pauze voorbij was,werd het steeds drukker in de zaal.En was het voornamelijk een kwestie van WACHTEN,waneer de heren het podium zoude betreden.
En na enige tijd was het dan zo ver.In het begin werd er voornamelijk nieuwe nr's ter gehoren gebracht,wat toch nog even wennen was.
Maar naar mate het optreden verliep,kwamen er gelukkig ook nog een paar oudjes voorbij.Helaas niet echt mijn favorieten,maar toch beter dan niets.Qwa licht en geluid was het wel in orde,had niet anders verwacht.Maar om nou na afloop te spreken van het beste optreden,wat ik van ze gezien heb nou nee.

Meschien kwam het ook wel door de nieuwe nr's,die toch nog even wennen waren.
En had ik me meschien te veel gefocust op het oude/betere werk,waardoor ik toch meschien wat teleurgesteld was.Maar goed over het algemeen was de avond opzich zeer geslaagd,te meer omdat ik weer veel bekende gezichten heb gesproken sinds lange tijd en dat was ook wel weer eens leuk.Overigens ben ik erg benieuwd naar de foto's van witchdocter, volgens mij zitten er erg mooie plaatjes tussen. :)

Previous post Next post
Up