Пленные российские солдаты

Aug 22, 2014 00:57


Хохлов Пётр Сергеевич



https://vk.com/id224608769

image Click to view



Куимов Алексей Сергеевич





Під Лисичанськом взято в полон російських найманців

image Click to view


Під час бою під Лисичанськом військовослужбовцями Збройних Сил України взято у полон п'ятеро бойовиків, яких фактично зрадило та кинуло на призволяще їхнє колишнє «керівництво». Деморалізовані та розгублені вони повзли від залишеного блокпосту в бік лісосмуги. Двоє з них - громадяни Російської Федерації. Про це повідомляє Міноборони.
«Я живу і працюю в Красному Лимані, різноробочий. В ополчення пішов добровольцем...» - таку риторику в один голос демонстрували всі, аж поки під час обшуку в одного з бандитів не виявили маленький блокнотик. На його декількох сторінках дрібним почерком була написана «легенда», якою керманичі сумновідомої терористичної організації «ЛНР» рекомендували прикриватися своїм «підопічним» у випадку взяття у полон. А ще в одного з терористів знайшли засоби для встановлення розтяжок, які він приховав в елементах одягу...», - йдеться в повідомленні.
До того ж затримані Павло Борисов та Олексій Куімов мали при собі російські докумети, які з стовідсотковою точністю ідентифікуали їхні особи.
Один із затриманих зізнався, що прибув до Ростова-на-Дону з Кабардино-Балкарії у пошуках роботи. Вже на вокзалі його перестріли й запропонували можливість гарно підробити «у господарів». Таким чином охочий до швидких грошей опинився у таборі з підготовки терористів та диверсантів. Спочатку в якості гостя, а згодом, переговоривши з «досвідченими», розпочав проходити військову підготовку під наглядом інструктора.







http://www.hromadske.tv/society/pid-lisichanskom-vzyato-v-polon-rosiiskikh-naimant/

Российского боевика-добровольца задержали бойцы батальона "Днепр" на границе.





Он признался, что в Украину приехал "убивать бандеровцев, фашистов и американских наемников", говорится в сюжете ТСН.19:30.

29-летний житель Иркутска оказался специалистом по промышленному альпинизму и гребле. В России он заполнил анкету, приехал в Воронеж, а оттуда его с еще тремя десятками добровольцев переправили в Донецк в обход контрольно-пропускных пунктов на границе.

Задержанный рассказал, что на Донбассе его записали в разведывательно-диверсионную группу самопровозглашенной ДНР и выдали автомат. Но признается: за три недели службы фашистов он так и не встретил, поэтому решил бежать домой.

"Решил, что должен пойти защищать, как деды от фашизма, украинский народ. Фашистов нет. И наемников никто не видел в глаза. Я видел, как происходят отношения между военными, как они себя ведут. Как хозяева жизни. Есть автомат, есть подчиненные. Приехали, захватили территорию, сказали: она контролируется нашим батальоном. Другие приехали: нет, нами. Началась стрельба", - рассказал задержанный Николай Попов.

image Click to view



Россия, террористы, сепаратисты, Украина, Донбасс

Previous post Next post
Up