Лінгвістика

Feb 20, 2012 23:26

3-Г!!!! Почалося!!!!!! Почалися безсонні ночі, набряклий мозок від нерозуміння значення багатьох слів у наших конспектах, конспектування сили-силенної непотрібних нам статей і тому подібного!!! Вітаю Вас!!!!!!!! )))

Оксана Сердюк (Вконтакті)

Теж зараз сиджу і конспектую. Йопт... Ну навіщо скільки пустої роботи? З двох предметів домашні завдання треба годин 10 робити... Вони думають, шо дадуть нам гігібайти інфи і ми то все переваримо... Нє... нема такого "Мезиму", щоб допоміг. В результаті - озлоблений на всю цю науку, вхлялий і з несмачною кашею в голові... Єдиний плюс - це трохи дисциплінує. Як? А ставиш себе просто перед відсутністю вибору - і виконуєш механічно, аби зробити, ту всю непотрібну роботу.

А... і як обіцяв
Про науковців, вчених, академіків і їхні остогидлі погляди
Бля (саме так повинно це починатися)! Як вони мене дістали! "На думку Вихованця...", "Плющ вважає...", "Грищенко зауважив", "Буслаєв розуміє..." "На думку Городенської..." і ще всяка така хрінь... Рібята, ваша робота пуста! Це я вам кажу!
Ну що вони придумали? Що зробили корисного для людей ці їхні погляди, які вони придумують щоб "сперечатися" між собою і самим собі щось доводити? Придумують для того, щоб щось придумувати... Щоб виїбнутися якимсь важкозрозумілим терміном, якому є рідний український замінник. Щоб, кінець-кінцем, пудрити нам мозок.
От я розумію вчені-фізики - придумують, між усім, корисні людству речі - радіохвилі, динаміти, сплави, транзистори, паротяги, альтернативні види палива, двигуни, струм... Вчені біологи, вчені історики, вчені генетики, вчені медики - з усіх є користь. І усі дослідження ведуться на досягнення результатів.
А що дають людству вчені-лінгвісти? Де їх результат роботи? Мова - субстанція динамічна і розвивається незалежно від їх "поглядів"... Нвіть єдиний конкретний їх продукт, справді результат, - "Правопис" - на тій динаміці й вибудовується. І ті "погляди" тут ні до чого (філологи точно зрозуміють). І всілякі їх теорії і думки крім них самих більше нікому не потрібні і ніяк на нашу прекрасну милозвучну не впливають.
Займіться ділом - ідіть на завод! (с)

освіта

Previous post Next post
Up