PIIMÄJUUSTO

Mar 30, 2024 08:52



Ainekset:
1 l piimää
3 l täysmaitoa
3 kananmunaa
1 tl suolaa
VALMISTUS
1. Ota piimä huoneenlämpöön happanemaan noin 8 tunniksi.
2. Kuumenna maito kiehuvaksi. Sekoita munat ja piimä keskenään. Vatkaa piimäseos kuumaan maitoon. Kuumenna maito uudelleen kiehuvaksi ja siirrä lieden reunalle herottumaan noin tunniksi.
3. Vuoraa juustomuotti tai siivilä puhtaalla, vedessä kiehautetulla sideharsoliinalla ja kauho herottunut juustomassa muottiin valumaan. Anna valua jääkaapissa kulhon päällä seuraavaan päivään.
4. Kumoa piimäjuusto vadille ja tarjoa sen kanssa öljystä, suolasta ja ruohosipulisilpusta sekoitettua kastiketta.
https://kotiliesi.fi/resepti/helppo-piimajuusto/

десерт, сыр

Previous post Next post
Up