4 annosta
Myskikurpitsa-linssikeitto valmistuu helposti ja nopeasti
0,5 (n. 500 g) myskikurpitsaa
1 prk (290 g) kypsiä punaisia linssejä
2 rkl öljyä
2 rkl inkivääritahnaa
1 tl kurkumaa
5 dl kasvislientä
500 ml kookosmaitoa
Lisäksi halutessasi:
1 ruukku korianteria
Halkaise kurpitsa ja poista siemenet. Kuori ja kuutioi kurpitsa. Valuta linssit.
Kuumenna öljy kattilassa. Paista kurpitsakuutioita 2-3 minuuttia. Lisää inkivääri ja kurkuma. Paista minuutti. Sekoita linssit, liemi ja kookos joukkoon. Jos haluat, säästä 4 rkl kookosmaitoa keittoannosten koristeeksi. Keitä 10 minuuttia.
Soseuta ja kiehauta. Viimeistele keitto halutessasi hienonnetulla korianterilla ja kookosmaitokiehkuralla.